צילום: דן פרץ *
מתכונים לפסח » צלעות ברביקיו מתקתק על ירקות שורש צלעות ברביקיו מתקתק על ירקות שורשבאדיבות: , קטגוריה: מתכונים לפסח מתכון להכנת צלעות ברביקיו מתקתק על ירקות שורש. מוגש על ידי השף חיים אסולין רשת קפה קפה. משך ההכנה: שעתיים וחצי • מספר מנות: רשימת מצרכים:צלעות בקר אופן ההכנה:מבשלים את הצלעות בסיר עם מים למשך שעה וחצי שעתיים עד לריכוך הבשר מוציאים בעדינות כדי שלא יתפרק מהעצם מחללים למנות של 450 גרם. מערבלים את כל מרכיבי הרוטב ביחד מחממים שמן סויה בסיר עד שמעשן זורקים את המרכיבים ומצמצמים קלות. במקביל – חותכים גס לאורך – שומר / גזר / בצלצלים / זוקיני ומערבבים עם שמן זית איכותי, שום וטימין אופים בתנור בחום גבוה כ – 20 דק' עד לריכוך. הגשה – מסדרים את ירקות השורש בצלחת, מסדרים את הצלעות מעל ומזלפים את הרוטב מעל לכל. רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 3.0 תגובות גולשים למתכון צלעות ברביקיו מתקתק על ירקות שורש:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד מתכונים לפסח:
מתכונים לפסח » צלעות ברביקיו מתקתק על ירקות שורש |
|