ERROR: Table './cooks_db1/ams_articleviews' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed
---
INSERT INTO ams_articleviews SET view_ip = INET_ATON('34.239.157.144'), view_user_id = 1, view_date = NOW(), view_user_agent = 'CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)', view_referer = '', view_article_id = 1145
---
מתכון : עופיונים ממולאים באורז עם חמוציות וכבדים - Cooks מתכונים
אתר מתכונים ואוכל שיתופי
בשר
בשר
גבינות
גבינות
דגים
דגים
מאפים
מאפים
מרקים
מרקים
לחם
לחם
סלטים
סלטים
פסטות
פסטות
פשטידות
פשטידות
סגור

שלום Guest, ברוך הבא
עופיונים ממולאים באורז עם חמוציות וכבדיםצילום: דניאל לילה *
נקרא 2315 פעמים 2315 צפיות
0 תגובות 0 תגובות
5.0 ציון: 5.0

» עופיונים ממולאים באורז עם חמוציות וכבדים

עופיונים ממולאים באורז עם חמוציות וכבדים

5.0 כוכבים

באדיבות: עץ הזית, קטגוריה: מתכונים לפסח
פורסם בתאריך: 08.04.11

הדרך הכי חגיגית להכין עוף לארוחת ליל הסדר היא למלא אותו. כדי שהמלית תישאר עסיסית גם לאחר האפייה יש להוסיף לה שפע של שמן איכותי.

משך ההכנה: בין שעה לשעה וחצי מספר מנות: 8 מנות

רשימת מצרכים:

4 עופיונים נקיים ומוכנים למילוי
1 כף דבש
1 כף שמן קנולה
2 כפות מיץ לימון
1 כפית פפריקה
מלח

למלית:
3 בצלים קצוצים גס
1/3 כוס שמן קנולה
200 גרם כבדי עוף נקיים וחתוכים לקוביות
150 גרם טחולי עוף נקיים וחתוכים
50 גרם צנוברים קלויים
50 גרם חמוציות
1/2 כוס אורז עגול
1 כפית שטוחה קינמון
1 כפית בהרט
מלח ופלפל שחור גרוס
1 כפית זרעי כוסברה כתושים
1/3 כוס עשבי תיבול (כוסברה, שמיר, בזיליקום, פטרוזיליה) קצוצים

לצלייה:
1/2 כוס מים
1 כוס יין לבן יבש
2 כפות דבש
1 גבעול תימין

אופן ההכנה:

  • מערבבים דבש, שמן, לימון, פפריקה ומלח בקערית. מורחים את העופיונים בתערובת מבפנים ומבחוץ ומעסים קלות.
  • מכינים את המלית: מחממים שמן במחבת ומטגנים בצל עד להזהבה. מוסיפים כבדים וטחול ומטגנים 4-3 דקות. מוסיפים צנוברים, חמוציות, אורז תבלינים ועשבי תיבול ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
  • ממלאים את הבטן של העופיונים בתערובת  וקושרים או סוגרים בעזרת קיסם. שימו לב: לא כדאי לדחוס יותר מדי מלית, שתגרום לעופיונים להתפקע. את שאריות המלית אפשר לבשל בנפרד.
  • מחממים תנור ל-190 מעלות.
  • מערבבים 1/2 כוס מים, יין לבן, דבש ותימין. מניחים את העופות בתוך תבנית, ויוצקים את הנוזלים סביבם מכסים ברדיד אלומיניום.
  • אופים כ-30 דקות. מסירים את הכיסוי, מרטיבים את העופיונים בנוזלים מהתבנית, וצולים 15 דקות נוספות או עד לקבלת גוון זהוב. מדי פעם מרטיבים את העופיונים במיצי הבישול.
  • גיוון: אפשר להחליף את האורז בקינואה. מכינים באותו אופן.

בתיאבון!



הרשם לקבלת עדכונים מהבלוג במייל

רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?


פרטיותך מובטחת. לא נחשוף את פרטיך. בכל רגע תוכל לבטל הרשמה לדיוור זה.

פרסם מתכונים באתר Cooks!

הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.


ציון הגולשים: 5.0

תגובות גולשים למתכון עופיונים ממולאים באורז עם חמוציות וכבדים:

הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.

חפש מתכונים נוספים באתר:

וזה לא הכל... הנה עוד מתכונים לפסח:

בלינצ'ס לפסח בלינצ'ס לפסח

מתכון להכנת בלינצ'ס לפסח מקמח תפוחי אדמה וחלב או מים. מתאים למילוי מתוק או מלוח.
באדיבות: שף מירי גרינברג | תאריך פרסום: 06.09.13
חרוסת מקורית וטעימה במיוחד חרוסת מקורית וטעימה במיוחד

חרוסת אפגניסתנית טעימה ומתוקה ובריאה, מקורית על בסיס תמרים ואגוזים.
המתכון עבר מדור לדור ועכשיו מופץ לרבים. בתאבון!
באדיבות: נועם | תאריך פרסום: 27.03.13
מקפא טחינה אקזוטי מקפא טחינה אקזוטי

לכבוד חג הפסח מגישה חברת אחוה מתכון למקפא טחינה אקזוטי, בשיתוף מאיר בולקה: צלם אוכל ומתכונאי (מאירקוקבוק).
באדיבות: אחוה | תאריך פרסום: 18.03.13
סלט ירקות שורש אפויים עם טחינה  וחצילים כבושים סלט ירקות שורש אפויים עם טחינה וחצילים כבושים

לכבוד חג הפסח מגישה חברת אחוה סלט ירקות שורש אפויים עם טחינה וחצילים כבושים, בשיתוף מאיר בולקה: צלם אוכל ומתכונאי (מאירקוקבוק).
באדיבות: אחוה | תאריך פרסום: 18.03.13
בצק פריך לפסח ללא אפייה בצק פריך לפסח ללא אפייה

מתכון להכנת בצק פריך לפסח ללא אפייה, מפירורי ביסקוויטים וחמאה.
באדיבות: tangocacaochoco | תאריך פרסום: 04.03.13
חרוסת תמרים ואגוזים חרוסת תמרים ואגוזים
לינדה

מתכון להכנת חרוסת תמרים ואגוזים, במיוחד לכבוד פסח (אבל לא רק, למי שאוהב!).
באדיבות: לינדה | תאריך פרסום: 16.04.12
קניידלך לפסח: מתכון לקניידלך נימוחים וטעימים קניידלך לפסח: מתכון לקניידלך נימוחים וטעימים
מנהל האתר

מחפשים מתכון להכנת קניידלך לפסח? מתכון לקניידלך נימוחים וטעימים, במיוחד לחג פסח (או ראש השנה).
באדיבות: מנהל האתר | תאריך פרסום: 08.04.12
חרוסת חרוסת וידאו: איך מכינים חרוסת לפסח

מתכון מסורתי להכנת חרוסת לפסח: הנה מתכון לחרוסת שמתאים גם לעדה התימנית וגם לאשכנזית.
באדיבות: שף מירי גרינברג | תאריך פרסום: 06.04.12
עוגת אגוזים לפסח עוגת אגוזים לפסח

מתכון להכנת עוגת אגוזים לפסח, אוורירית וטעימה להפליא!
באדיבות: שף מירי גרינברג | תאריך פרסום: 06.04.12
מתכון פרחי קוקטייל מתכון פרחי קוקטייל
קונדיטורית מתוקה

מתכון כשר לפסח של פרחי קוקטייל, שכבות מוס אוכמניות ושמפניה בליווי ג'לי שמפניה, באדיבות הקונדיטורית והבעלים של רשת מתוקה מירי ארזי.
באדיבות: קונדיטורית מתוקה | תאריך פרסום: 31.03.12
דיווח על מתכון בעייתי דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)



» עופיונים ממולאים באורז עם חמוציות וכבדים

הצטרפו אלינו בפייסבוק


קהילות הפורומים של Cooks


מסעדת רג'ינה

מתכונים בעשר דקות

קורס ברמנים - בר מאסטר






סלטים
סלט טאבולה
סלט טונה
סלט עגבניות
סלט פסטה

ירקות
בישול צמחוני
חצילים
ירקות מבושלים
סלט ירקות

בשר
בשר בקר
קציצות בשר
כנפי עוף
עוף בתנור

דגים
אמנון
טונה
סלמון
סרדינים

ממולאים
בשר ממולא
כרוב ממולא
פלפלים ממולאים
עוף ממולא

פשטידות
פשטידת בצל
פשטידת פטריות
פשטידת תפוחי אדמה
פשטידות דיאטטיות

מתכונים לחג
מתכונים לראש השנה
מתכונים לשבועות
מתכונים לפסח
מתכונים לחנוכה

עוגות ועוגיות
עוגת שוקולד
עוגת גבינה
עוגת שמרים
עוגיות שוקולד