צילום: monday *
סלט אבוקדו » טרין אבוקדו טרין אבוקדובאדיבות: , קטגוריה: סלט אבוקדו מעדן של רצועות אבוקדו ממולא בדברים נפלאים. הגשה נפלאה של פרי מעודן זה. משך ההכנה: 15 דקות • מספר מנות: 3-4 רשימת מצרכים: 1-2 אבוקדו בשל וגדול
למלית: אופן ההכנה:קולפים את האבוקדו וחותכים אותו ל-2 חצאים. מכל חצי של אבוקדו חותכים לרצועות אבוקדו מעט עבות. מניחים רצועות אבוקדו על קערית קטנה, כאשר הרצועות יוצאות בחלקם כלפי חוץ.
הכנת המלית: מערבבים הכל יחדיו עם הטונה וממלאים במרכז רצועות האבוקדו.לוקחים את רצועות האבוקדו ומכסים מעל המלית, מטפטפים מעל רצועות האבוקדו מיץ לימון וממליחים. מהדקים בניילון נצמד ומניחים מעל כלי כבד כדי שיהדק את המילוי מעל רצועות האבוקדו ושולחים למקרר למספר שעות. מסירים את הניילון הנצמד והופכים את הקערית על גבי צלחת הגשה, ונהנים מהמעדן!!
כל אחד יכול לעשות עם כל מלית שחשקה נפשו.
בתיאבון ותיהנו.
בקישור כאן אפשר לראות סדנא:
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1438073
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 4.0 תגובות גולשים למתכון טרין אבוקדו:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד סלט אבוקדו:
סלט אבוקדו » טרין אבוקדו |
|