לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 31 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
צילום: אסף אביטל *
3597 צפיות
01 תגובות
ציון: 3.0
|
פטיפור שקדים ושוקולד
באדיבות: מעיין נדיר, קטגוריה: עוגיות שוקולד
פורסם בתאריך: 08.04.11
מתכון להכנת עוגיות פטיפור שקדים ושוקולד (עוגיות שוקולד סנדוויץ') להכנה במעבדי המזון של מורפי ריצ'רדס.
משך ההכנה: שעה וחצי • מספר מנות: כ-20 עוגיות
רשימת מצרכים:
חומרים להכנת הפטיפור: 3 חלבונים 50 גרם סוכר 40 גרם אבקת שקדים
חומרים להכנת גנאש השוקולד: 200 גרם שוקולד מריר 150 מ"ל שמנת מתוקה 20 מ"ל ליקר או אלכוהול אחר שאוהבים.
אופן ההכנה:
- מחממים תנור לחום של 100 מעלות.
- מקציפים בעזרת מעבד המזון של מורפי ריצ'רדס את החלבונים והסוכר בעזרת דיסקית ההקצפה עד לקבלת קצף יציב.
- מקפלים פנימה את אבקת השקדים.
- מעבירים לשק זילוף ומזלפים עוגיות קטנות על גבי נייר אפיה משומן. ניתן גם ליצור תלוליות קטנות בעזרת כפית משומנת.
- אופים במשך שעה וחצי – שעתיים עד להזהבה והתייצבות.
הכנת הגנאש:
- מרתיחים בקלחת את השמנת המתוקה.
- שוברים בקערה את השוקולד המריר ושופכים עליו את השמנת הרותחת.
- מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומוסיפים את האלכוהול.
- מקררים עד לקבלת תערובת יציבה אך לא קשה מדי.
- בעזרת כפית שמים על מחצית מכמות העוגיות מעט מגנאש השוקולד וסוגרים בעזרת עוגייה נוספת.
- שומרים במיכל אטום.
בתיאבון!
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 3.0
תגובות גולשים למתכון פטיפור שקדים ושוקולד:
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד עוגיות שוקולד:
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
|
קהילות הפורומים של Cooks
|
|