צילום: © Ildi / Fotolia *
עוגת תפוחים » בצק שטרודל תפוחים עם צימוקים בצק שטרודל תפוחים עם צימוקיםבאדיבות: , קטגוריה: עוגת תפוחים מתכון להכנת בצק שטרודל תפוחים עם צימוקים, קינמון ותבלין ציפורן. משך ההכנה: כשעה • מספר מנות: 4-6 מנות רשימת מצרכים:4 כוסות קמח אופן ההכנה:לרחוץ ולקלוף את התפוחים. לחתוך את התפוחים להוציא את הגרעינים ולפרוסות דקות. לשים בסיר רחב את החמאה ולחמם על האש.להוסיף את התפוחים הפרוסים ושאר החומרים לבשל מעט עד לריכוך התפוחים. אפשר למלא גם בפירות אחרים. אופן ההכנה: לשים בקערה את הקמח וליצור גומה שבה שמים את כל שאר החומרים. לשים את הכל לבצק אחיד וחלק. לשמן את הבצק ולתת לו לנוח במשך שעה וחצי. לאחר מכן לרדד את הבצק עם מערוך לעלה בגודל של 25X25 להניח את עלה הבצק על גבי מפה מקומחת שפרסנו על השולחן. להתחיל למתוח את הבצק על כל פני המפה דק כמה שיותר. לזלוף על הבצק מעט שמן ולפזר מעל פרורי עוגיות או לחם. לסדר בקצה הבצק לאורך בטור את המילוי לחתוח את קצוות הבצק ולקפל את הבצק על המילוי.לתפוס את המפה מהצד שהתחלנו לגלגל ולהמשיך לגלגל עם המפה את הבצק.לחתוך את השטרודל הארוך לגודל שמתאים לתבנית.להניח על תבנית משומנת ולמרוח במברשת על השטרודל שמן.לאפות בחום בינוני בערך 20 דקות עד שהשטרודל זהוב. רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 5.0 תגובות גולשים למתכון בצק שטרודל תפוחים עם צימוקים:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד עוגת תפוחים:
עוגת תפוחים » בצק שטרודל תפוחים עם צימוקים |
|