צילום: אורטל טרגש *
עוגת תפוחים » עוגת תפוחים בחושה ופשוטה עוגת תפוחים בחושה ופשוטהבאדיבות: , קטגוריה: עוגת תפוחים עוגת תפוחים פרווה, בניחוח קינמון, מתאימה גם למתחילים. משך ההכנה: רבע שעה • מספר מנות: תבנית 30/25 רשימת מצרכים:2 כוסות קמח אוסם, 3 ביצים, שלושת רבעי כוס שמן, מעט אבקת אפייה, אחד ורבע כוסות סוכר, 1 כפית קינמון, 3 תפוחי עץ גרנד ( שנים וחצי כוסות ), 4 כפות יין אדום מתוק, חצי כוס אגוזי מלך. אופן ההכנה:לחתוך לקוביות את התפוחי עץ ולהשרות עם 4 כפות היין במשך רבע שעה. לקצוץ את האגוזים. להכניס לקערה את כל המרכיבים : הקמח, סוכר/סוכר חום, ביצים, תפוחי העץ שהושרו ביין, האגוזים, להוסיף את השמן, מעט אבקת אפייה כרבע כפית, כפית קינמון ולערבב היטב . אפשרות שידרוג שילדים יאהבו: כוס שוקולד צ'יפס לשמן תבנית מלבנית אפשר גם בחד פעמי 25/30 ולאפות בחם בינוני 175 מעלות למשך חצי שעה לבדוק שהקיסם יוצא יבש. רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 5.0 תגובות גולשים למתכון עוגת תפוחים בחושה ופשוטה:מרווה האם צריך לחמם את התנור מראש? זה לא כתוב וצריך היה להיכתב כי מדובר במתכון למתחילים. לפי התמונה העוגה נאפתה בתבנית אינגליש קייק. אם אפשר לאפות באינגליש קייק נא לציין זאת. 20.05.14, בשעה 08:46 הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב. חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד עוגת תפוחים:
עוגת תפוחים » עוגת תפוחים בחושה ופשוטה |
|