אתר מתכונים ואוכל שיתופי
בשר
בשר
גבינות
גבינות
דגים
דגים
מאפים
מאפים
מרקים
מרקים
לחם
לחם
סלטים
סלטים
פסטות
פסטות
פשטידות
פשטידות
סגור

שלום Guest, ברוך הבא
קאיהו (נתחי חזה עוף בקארי ירוק)צילום: דניאל לילה *
נקרא 3464 פעמים 3464 צפיות
0 תגובות 0 תגובות
4.0 ציון: 4.0

» קאיהו (נתחי חזה עוף בקארי ירוק)

קאיהו (נתחי חזה עוף בקארי ירוק)

4.0 כוכבים

באדיבות: שף קיאטי סאק, קטגוריה: אוכל תאילנדי
פורסם בתאריך: 11.11.10

מתכון להכנת קאיהו - נתחי חזה עוף בקארי ירוק. באדיבות השף קיאטי סאק ממסעדת סאטורי התיאלנדית.

משך ההכנה: 15 דקות מספר מנות: 4 מנות

רשימת מצרכים:

2 פחיות קטנות של חלב קוקוס
2 נתחי חזה עוף
צרור בזיליקום
צרור כוסברה
חציל אחד
משחת קארי ירוק
סוכר
מלח

אופן ההכנה:

  1. מרתיחים את החלב קוקוס על מחבת ווק.
  2. מניחים את נתחי חזה העוף במחבת, מוסיפים 2 כפות של משחת הקארי הירוק (תלוי ברמת החריפות הרצויה של המבשל, ניתן להוסיף עוד משחה וכך הקארי יצא יותר חריף).
  3. חותכים חצילים לקוביות (בעונה ישנו חציל תאילנדי קטן ועגול-מומלץ).
  4. מוסיפים צרור בזיליקום ואת הכוסברה לאחר שטחנו אותה במעבד המזון באופן הדק ביותר.
  5. מוסיפים 2 כפות סוכר, חצי כף מלח וממשיכים לבשל על הווק, על אש קטנה, עד לריכוך מלא של החצילים.

אופן הגשה: בקערה עמוקה בליווי אורז מאודה.

 

 



הרשם לקבלת עדכונים מהבלוג במייל

רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?


פרטיותך מובטחת. לא נחשוף את פרטיך. בכל רגע תוכל לבטל הרשמה לדיוור זה.

פרסם מתכונים באתר Cooks!

הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.


ציון הגולשים: 4.0

תגובות גולשים למתכון קאיהו (נתחי חזה עוף בקארי ירוק):

הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.

חפש מתכונים נוספים באתר:

וזה לא הכל... הנה עוד אוכל תאילנדי:

פתאי טופו (פאד תאי טופו) פתאי טופו (פאד תאי טופו) וידאו: כיצד להכין פאד-תאי מסורתי מטופו (באנגלית)

מתכון להכנת פתאי טופו (פאד-תאי טופו), באדיבות השף קיאטי סאק ממסעדת סאטורי התיאלנדית.
באדיבות: שף קיאטי סאק | תאריך פרסום: 11.11.10
סום טאם סלט פפאיה סום טאם סלט פפאיה

מתכון להכנת סום טאם - סלט פפאיה תאילנדי. באדיבות השף קיאטי סאק ממסעדת סאטורי התיאלנדית.
באדיבות: שף קיאטי סאק | תאריך פרסום: 11.11.10
מתכון לאפ (בשר בקר קצוץ) מתכון לאפ (בשר בקר קצוץ)

מתכון לאפ - בקר קצוץ, באדיבות השף קיאטי סאק ממסעדת סאטורי התיאלנדית.
באדיבות: שף קיאטי סאק | תאריך פרסום: 11.11.10
קאיהו (נתחי חזה עוף בקארי ירוק) קאיהו (נתחי חזה עוף בקארי ירוק)

מתכון להכנת קאיהו - נתחי חזה עוף בקארי ירוק. באדיבות השף קיאטי סאק ממסעדת סאטורי התיאלנדית.
באדיבות: שף קיאטי סאק | תאריך פרסום: 11.11.10
דיווח על מתכון בעייתי דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)



» קאיהו (נתחי חזה עוף בקארי ירוק)

הצטרפו אלינו בפייסבוק
 


קהילות הפורומים של Cooks



Vivato Greece חופשה ביוון

ברפמן קמינים ויחידות בישול

Chair2u כסאות בר וריהוט לבית

ברז מים תת כיורית

מגזין דיגיטלי

קסרול סדנאות בישול

x-press מוצרי בישול ואפייה, תנורים ועוד




סלטים
סלט טאבולה
סלט טונה
סלט עגבניות
סלט פסטה

ירקות
בישול צמחוני
חצילים
ירקות מבושלים
סלט ירקות

בשר
בשר בקר
קציצות בשר
כנפי עוף
עוף בתנור

דגים
אמנון
טונה
סלמון
סרדינים

ממולאים
בשר ממולא
כרוב ממולא
פלפלים ממולאים
עוף ממולא

פשטידות
פשטידת בצל
פשטידת פטריות
פשטידת תפוחי אדמה
פשטידות דיאטטיות

מתכונים לחג
מתכונים לראש השנה
מתכונים לשבועות
מתכונים לפסח
מתכונים לחנוכה

עוגות ועוגיות
עוגת שוקולד
עוגת גבינה
עוגת שמרים
עוגיות שוקולד