 לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 53 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
צילום: דרור כץ *
3084 צפיות
01 תגובות
ציון: 3.0
|
ספגטי » ספגטי בולונז עם טונה בפלפל חריף של השף סטפן
ספגטי בולונז עם טונה בפלפל חריף של השף סטפן
באדיבות: אלדר תקשורת, קטגוריה: ספגטי
פורסם בתאריך: 27.01.12
מתכון להכנת ספגטי בולונז עם טונה ופלפל חריף. המתכון פורסם באדיבות השף סטפן, עבור טונה סטארקיסט.
משך ההכנה: 35 דקות • מספר מנות: 4 מנות
רשימת מצרכים:
500 גר' ספגטי 1 בצל בינוני קצוץ 2 שיני שום קצוצות 1 גזר בינוני, חתוך לקוביות קטנות ענף אחד של סלרי עלים - קצוץ 4 עגבניות גדולות 2 כוסות יין לבן פטרוזיליה 1 כפית סוכר 2 כפות שמן 1 קופסת טונה סטארקיסט עם פלפל חריף 2 סרדינים כף גדושה של תרכיז עגבניות
אופן ההכנה:
- לטגן את השום בשמן זית – טיגון קצר. לחתוך לקוביות קטנות בצל, הגזר וסלרי, לטגן עד שהבצל מזהיב מעט.
- למזוג את היין הלבן ולצמצם את הנוזלים על אש גבוהה. להוסיף טונה סטארקיסט ואת הסרדינים לשאר המרכיבים.
- לחתוך ולמעוך חלק מהעגבניות ולהוסיף את תרכיז העגבניות. לקצוץ פטרוזיליה ולהוסיף ואת הסוכר.
- לבשל 20 דקות (ניתן לבשל את הרוטב מראש).
- לבשל את הפסטה לפי הוראות ההכנה בשפע של מים רותחים. לסנן היטב ולערבב עם הרוטב.
להגיש מיד!
 רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 3.0
תגובות גולשים למתכון ספגטי בולונז עם טונה בפלפל חריף של השף סטפן:
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד ספגטי:
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
ספגטי » ספגטי בולונז עם טונה בפלפל חריף של השף סטפן
|
קהילות הפורומים של Cooks





|
|