לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 33 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
צילום: סטודיו סליס *
3623 צפיות
01 תגובות
ציון: 4.0
|
פסטה פפרדלה בולונז
באדיבות: גילעד תקשורת, קטגוריה: פפרדלה
פורסם בתאריך: 18.03.13
מתכון להכנת תבשיל פסטה פפרדלה בולונז, באדיבות שף יניב פרטוש-תמיר לברילה.
משך ההכנה: 25 דקות • מספר מנות: 4-6 מנות
רשימת מצרכים:
500 גרם פסטה פפרדלה ברילה 4-5 שיני שום שלמות 1 בצל לבן קצוץ דק 2-3 כפות שמן זית 1 ק"ג בשר טחון עגל טחון 3-4 עגבניות תמר, חתוכות לקוביות בנוניות מלח פלפל גרוס עלי אורגנו טריים
אופן ההכנה:
- מטגנים את הבצל כ- 3-4 דקות עד לשקיפות. מוסיפים את שיני השום ומטגנים עד כדקה שתיים.
- מוסיפים את הבשר הטחון לסיר ומטגנים עד לבישול מלא.
- מוסיפים את העגבניות וממשיכים בבישול למשך 3-4 דקות נוספות,
- ממלחים ומפלפלים לפי הטעם.
- מוסיפים את עלי האורגנו הטריים ומגישים מייד.
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 4.0
תגובות גולשים למתכון פסטה פפרדלה בולונז:
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד פפרדלה:
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
|
קהילות הפורומים של Cooks
|
|