 לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 13 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
3378 צפיות
01 תגובות
ציון: 4.0
|
פפרדלה » פרפרי פסטה בגבינה כחולה
פרפרי פסטה בגבינה כחולה
באדיבות: lemon3.co.il, קטגוריה: פפרדלה
פורסם בתאריך: 16.06.11
מתכון מצוין לאוהבי בגבינות המעודנות,כגון הבלו ציס (Blue Cheese) וגבינה צרפתית כחולה (French Blue Cheese) או גבינת רוקפור.
משך ההכנה: 20 דקות • מספר מנות: 4-6 מנות
רשימת מצרכים:
500 גרם פסטה פרפרים או פנה מקמח מלא 250 גרם גבינה כחולה לבחירתכם, בלו צ'יז מסורתי או צרפתי (מעודן יותר מהגבינה האמריקאית) או רוקפור 180 מ"ל שמנת לבישול גרידת לימון מלימון אחד 3 בצלי שאלוט, או בצל סגול בינוני וקצוץ 50 גרם חמאה חופן עלי פטרוזליה, רק עלים, קצוצים 5 עלי מרווה טריים, קרועים בגסות ביד חצי כפית אגוז מוסקט (רצוי מוגורד במקום ולא קנוי טחון) מלח פלפל לבן
אופן ההכנה:
- לבשל הפסטה אל דנטה (8-13 דקות תלוי בפסטה) קמח מלא לוקח יותר זמן בישול.
- בסיר, להוסיף חמאה ולטגן קלות את הבצל, להוסיף את המרווה, השמנת,אגוז המוסקט, ומעט מלח ופלפל לבן, להביא את כל המרכיבים לרתיחה קלה, ולהוסיף את הגבינה המפוררת, ולבשל כ-4 דקות נוספות, להוסיף את כל שאר המרכיבים, לערבב, ולהוסיף את הפסטה המבושלת.
- לערבב בעזרת מלקחיים (או להקפיץ המחבת) ולהגיש.
בתיאבון!
 רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 4.0
תגובות גולשים למתכון פרפרי פסטה בגבינה כחולה:
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד פפרדלה:
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
פפרדלה » פרפרי פסטה בגבינה כחולה
|
קהילות הפורומים של Cooks





|
|