רטבים ומטבלים » מישרה פלפל שחור לבשר מישרה פלפל שחור לבשרבאדיבות: , קטגוריה: רטבים ומטבלים מישרה פלפל שחור ניו יורק סטייל, לאוהבי הפיקנטי שבנינו. ממולץ במיוחד לנתחי אנטריקוט מיושן. משך ההכנה: 10 דקות • מספר מנות: 4-6 מנות רשימת מצרכים:90 גרם חמאה או מחמאה (לאוכלי הכשר) אופן ההכנה:הרוטב נועד למאכלי מנגל וגם למי שמכין בבית במחבת. הפעם אסביר איך מכינים בבית. אחרי שבישלת את הבשר וצלית אותו במחבת, תניח את החמאה או המחמאה במחבת, תמתין עד שתימס. הוסף שאר המרכיבים, ואל תפסיק לבחוש, עד שהרוטב מסמיך לרמה הרצויה. בערך כ-5 דקות. רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 5.0 תגובות גולשים למתכון מישרה פלפל שחור לבשר:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד רטבים ומטבלים:
רטבים ומטבלים » מישרה פלפל שחור לבשר |
|