רוטב וינגרט הדרים
באדיבות: lemon3.co.il, קטגוריה: רטבים ומטבלים
פורסם בתאריך: 21.03.11
מתכון להכנת רוטב לסלט וינגרט הדרים ירוקים.
משך ההכנה: 15 דקות • מספר מנות: 300 מ"ל
אופן ההכנה:
-
מכניסים כל המרכיבים מלבד השמן לבלנדר.
-
טוחנים למספר דקות.
-
מזליפים את השמן באיטיות תוך כדי עבודה, עד לקבלת מרקם של רוטב.
-
זהו, הרוטב מוכן.
תכינו לפי מה שיש לכם באותו רגע בבית. פנטסטי לניצול שאריות של ירוקים שנשארים וחבל לזרוק.
ניתן להקפיאו, והוא נשמר מצוין במקרר לאורך זמן.
אפשר ורצוי להשתמש בו למרינדות של עוף ובשר בקר.
אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך
|
|
קוביות שמן בזיליקום
שמן בזיליקום, קל להכנה ומצוין לתוספות לסלטים, פסטות, מרקים קרים וחמים וכל מה שאוהבים בעצם.
|
|
|
|
מישרה לבשר בטעם טריאקי
מישרה לבשר בטעם וניחוח טריאקי, את הטריאקי אנו מכירים מהמטבח האסייתי, ושמחים שעלה ארצה.
|
|
|
|
רוטב לבשר מבצלצלי יין אדום
רוטב לסטייקים מבצלצלי יין אדום, לא תוכלו לטעות עם המתכון הזה, פשוט וקל הכנה ונראה כמו במסעדות יוקרה.
|
|
|
|
מישרה פלפל שחור לבשר
מישרה פלפל שחור ניו יורק סטייל, לאוהבי הפיקנטי שבנינו. ממולץ במיוחד לנתחי אנטריקוט מיושן.
|
|
|
|
משרה לבשר יין אדום ומרווה אורגנית
מישרה לבשר יין אדום ומרווה: מרינדה שתשדרג ותשפר כל נתח בשר באחריות!
|
|
|
|
מישרה יין לבן לבשר
מתכון להכנת מישרה יין לבן ותפוז. מרינדת היין הלבן והתפוז מתאימה לכל סוגי הבשר ובמיוחד לעוף.
|
|
|
|
מישרה שום לבשר
לאוהבי השום שבנינו, מישרה לבשר בניחוח וטעם שומי במיוחד, מיועד לבשרים כבדים כגון, סטייקים צלעות וכדומה.
|
|
|
|
מרינדת (מישרה) שומשום יפנית
מתכון קצת שונה מהמוכר, למרינדת בשר, במיוחד לאוהבי הטעמים המיוחדים.
|
|
|
|
מישרה לעוף בטעם וניחוח לימוני
מתכון פשוט וקל להכנת עוף בטעם לימון. ישדרג וישפר את העוף הרגיל והמוכר.
|
|
|
|
רוטב וינגרט הדרים
מתכון להכנת רוטב לסלט וינגרט הדרים ירוקים.
|
|