צילום: יסמי ואריה *
עוגת גבינה » עוגת גבינה ופירורים עוגת גבינה ופירוריםבאדיבות: , קטגוריה: עוגת גבינה הגרסה של קונדיטוריית בן עמי להכנת עוגת גבינה פירורים, טעימה, אוורירית ופשוטה להכנה. משך ההכנה: 5-12 מנות • מספר מנות: תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ רשימת מצרכים:לבצק (תחתית + פירורים): אופן ההכנה:מכינים את התחתית:
מכינים את מלית הגבינה ומרכיבים:
עוגת גבינה פירורים בניחוח תפוזים, ועוד גיוונים: עוגת הגבינה והפירורים הקלאסית יכולה לקבל אופי חדש, בהתאם לתוספות שיצטרפו למלית הגבינה. כדי להעניק לעוגה טוויסט תפוזי, מוסיפים למלית 1/4 כוס ליקר תפוזים וקליפה מגורדת מתפוז אחד או שניים. לחילופין אפשר לשבור את מתיקות העוגה עם קליפה מגורדת מלימון אחד, להעשיר את המלית בכף ברנדי או להקנות לעוגה טעם ונילי מודגש בעזרת 2 כפיות תמצית וניל אמיתית. בתיאבון! רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 4.5 תגובות גולשים למתכון עוגת גבינה ופירורים:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד עוגת גבינה:
עוגת גבינה » עוגת גבינה ופירורים |
|