צילום: דנה *
גבינות » גלילות חציל בגבינות ופסטו גלילות חציל בגבינות ופסטובאדיבות: , קטגוריה: גבינות גלילות חציל קלוי ממולאות בגבינת שמנת, עם פסטו. ברוטב עגבניות עשיר. משך ההכנה: שעה • מספר מנות: 5 רשימת מצרכים:החומרים הדרושים לכ- 30 גלילות: אופן ההכנה:פורסים את החצילים לאורכם, לפרוסות בעובי של חצי סנטימטר. מורחים בשמן זית משני הצדדים ואופים בתבנית מרופדת בנייר אפיה בחום של כ- 180 מעלות, עד שהחצילים מזהיבים. הופכים בעזרת מלקחיים ואופים עד לקבלת גוון זהוב. מוציאים ומצננים. במעבד מזון, מעבדים את מרכיבי הפסטו, למעט שמן הזית, לעיסה אחידה. מזלפים שמן זית בהדרגה עד לקבלת משחה. מערבבים את הפסטו עם הגבינות. מניחים כפית מהמילוי בקצה כל פרוסת חציל ומגלגלים בעדינות. מומלץ להגיש עם רוטב עגבניות טריות, בטמפרטורת החדר. רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 5.0 תגובות גולשים למתכון גלילות חציל בגבינות ופסטו:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב. חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד גבינות:
גבינות » גלילות חציל בגבינות ופסטו |
|