קמח אוסם (האריזה הקטנה) 300 מ"ל בירה לבנה חופן זיתים שחורים קצוצים פלפל שחור מעט שומשום לקישוט
אופן ההכנה:
מערבבים את הבירה עם הקמח והזיתים השחורים (למי שלא אוהב, אפשר כמובן לוותר על הזיתים או להחליף אותם בעגבניתו מיובשות, או אגוזים). לתבל במעט פלפל שחור (אין צורך במלח מאחר והזיתים כבר מלוחים).
יוצקים את התערובת של הבצק לתבנית של עוגה אנגלית (English Cake).
מפזרים מעט שומשום מלמעלה (למי שאוהב).
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני של כ-180 עד 200 מעלות, למשך כ-25 דקות (עד שהלחם משחים ותופח מעט).