לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 11 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
5183 צפיות
01 תגובות
ציון: 3.0
|
לחם שיפון
באדיבות: עמיר לוליאן, קטגוריה: לחם
פורסם בתאריך: 03.09.10
מתכון להכנת לחם שיפון, באדיבות השף קונדיטור עמיר לוליאן, מליליות BAKERY.
משך ההכנה: שעתיים • מספר מנות: 5-12
רשימת מצרכים:
כוס קמח שיפון כוס מים 3 כוסות מים כוס קמח שיפון שליש כוס קמח חיטה מלא כפית מלח 2 כוסות גרעיני שיפון מרוסקים חצי קובית שמרים 2.5 כוסות קמח שיפון 1.5 כוסות מים
אופן ההכנה:
- משרים כוס קמח שיפון וכוס מים למשך 48 שעות.
- מערביבים את כל החומרים לבצק (יחד עם קמח השיפון והמים שהשרנו למשך 48 שעות). מניחים ללילה במקום קריר ל 9-10 שעות.
- מוסיפים לבצק: חצי קובית שמרים, 2.5 כוסות קמח שיפון, 1.5 כוסות מים.
- מערבבים עד שנהיה בצק אחיד.
- מחלקים לשני חלקים, מכינים 2 כריות ומניחים בשתי תבניות משומנות, נותנים לבלילה לתפוח כשעתיים.
- אופים בחום בינוני (180 מעלות) כ 50 דקות.
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 3.0
תגובות גולשים למתכון לחם שיפון:
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד לחם:
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
|
קהילות הפורומים של Cooks
|
|