צילום: יעקב הררי *
פאי » מתכון פאי לימון עם קרם פטיסייר מתכון פאי לימון עם קרם פטיסיירבאדיבות: , קטגוריה: פאי מתכון פאי לימון עם קרם פטיסייר באדיבות השף קים נווה מקפה רינגלבלום, המכשיר נוער בסיכון לעבודות המסעדנות. משך ההכנה: • מספר מנות: תבנית פיירקס קוטר 27 רשימת מצרכים:רכיבים לבצק פריך: אופן ההכנה:אופן הכנת הבצק: מחברים את כל המרכיבים תוך כדי לישה במיקסר עד אשר מקבלים כדור בצק פריך.עוטפים בנילון נצמד ושמים במקרר למשך 1-1.5 שעות. לאחר מכן פותחים ומרדדים את הבצק לגודל התבנית בעובי של עד 0.5 סנטימטר.אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ-15 דקות. אופן הכנת קרם הלימון: על סיר מים רותחים מניחים קערת נירוסטה או זכוכית (באן מרי) ובה החלמונים, מיץ הלימון ו-3 כפות סוכר ומערבבים עד לתחילת הסמכה. ברגע שכל החומרים מתחברים למחית אחידה וסמיכה מורידים מהאש, מוסיפים את החמאה תוך כדי ערבוב עד לחיבור מלא בין המרכיבים.עוטפים בניילון נצמד שייגע במסה כדי שלא יווצר קרום ומקררים במקרר. אופן הכנת קרם הפטיסייר: מחממים את החלב עד סף רתיחה יחד עם מקל הווניל. בקערה נפרדת מחברים בין החלמונים, הקמח והסוכר בהקצפה עם מטרפה. לאחר מכן מחברים בין שתי המסות בהדרגה תוך השוואת טמפ' כדי לא לבשל את הביצים. עוטפים בניילון נצמד ןמקררים את המסה שנוצרה במקרר. לאחר הקירור מחברים את קרם הלימון וקרם הפטיסייר בערבוב איטי ויוצקים על הבצק הפריך. להכניס לקירור לפחות לשעתיים ואז להגיש. בתיאבון! רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 3.0 תגובות גולשים למתכון מתכון פאי לימון עם קרם פטיסייר:דניאלה אני אופה המון. הפעם לא הצלחתי... פעם ראשונה. הקרם לא התייצב. בטוח שחסר מרכיב או שלב. הכל נזרק לפח. כל כך מכעיס. 30.01.11, בשעה 16:53 הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב. חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד פאי:
פאי » מתכון פאי לימון עם קרם פטיסייר |
|