אתר מתכונים ואוכל שיתופי
בשר
בשר
גבינות
גבינות
דגים
דגים
מאפים
מאפים
מרקים
מרקים
לחם
לחם
סלטים
סלטים
פסטות
פסטות
פשטידות
פשטידות
סגור

שלום Guest, ברוך הבא
מתכון פאי לימון עם קרם פטיסיירצילום: יעקב הררי *
נקרא 5008 פעמים 5008 צפיות
0 תגובות 0 תגובות
3.0 ציון: 3.0

» מתכון פאי לימון עם קרם פטיסייר

מתכון פאי לימון עם קרם פטיסייר

3.0 כוכבים

באדיבות: קפה רינגלבלום, קטגוריה: פאי
פורסם בתאריך: 17.05.10

מתכון פאי לימון עם קרם פטיסייר באדיבות השף קים נווה מקפה רינגלבלום, המכשיר נוער בסיכון לעבודות המסעדנות.

משך ההכנה: מספר מנות: תבנית פיירקס קוטר 27

רשימת מצרכים:

רכיבים לבצק פריך:
100 גרם סוכר
200 גרם חמאה
300 גרם קמח
1 ביצה


רכיבים לקרם לימון:
6 חלמונים
100 מ"ל מיץ לימון
3 כפות סוכר
120 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות


רכיבים לקרם פטיסייר:
מקל וניל- חצוי לכל אורכו
1/2 ליטר חלב
4 חלמונים
1 כף קמח
100 גר' סוכר

אופן ההכנה:

אופן הכנת הבצק:

מחברים את כל המרכיבים תוך כדי לישה במיקסר עד אשר מקבלים כדור בצק פריך.עוטפים בנילון נצמד ושמים במקרר למשך 1-1.5 שעות. לאחר מכן פותחים ומרדדים את הבצק לגודל התבנית בעובי של עד 0.5 סנטימטר.אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ-15 דקות. 

אופן הכנת קרם הלימון:

על סיר מים רותחים מניחים קערת נירוסטה או זכוכית (באן מרי) ובה החלמונים, מיץ הלימון ו-3 כפות סוכר ומערבבים עד לתחילת הסמכה. ברגע שכל החומרים מתחברים למחית אחידה וסמיכה מורידים מהאש, מוסיפים את החמאה תוך כדי ערבוב עד לחיבור מלא בין המרכיבים.עוטפים בניילון נצמד שייגע במסה כדי שלא יווצר קרום ומקררים במקרר. 

אופן הכנת קרם הפטיסייר:

מחממים את החלב עד סף רתיחה יחד עם מקל הווניל. בקערה נפרדת מחברים בין החלמונים, הקמח והסוכר בהקצפה עם מטרפה. לאחר מכן מחברים בין שתי המסות בהדרגה תוך השוואת טמפ' כדי לא לבשל את הביצים.  עוטפים בניילון נצמד ןמקררים את המסה שנוצרה במקרר. לאחר הקירור מחברים את קרם הלימון וקרם הפטיסייר בערבוב איטי ויוצקים על הבצק הפריך. להכניס לקירור לפחות לשעתיים ואז להגיש.

בתיאבון!



הרשם לקבלת עדכונים מהבלוג במייל

רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?


פרטיותך מובטחת. לא נחשוף את פרטיך. בכל רגע תוכל לבטל הרשמה לדיוור זה.

פרסם מתכונים באתר Cooks!

הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.


ציון הגולשים: 3.0

תגובות גולשים למתכון מתכון פאי לימון עם קרם פטיסייר:

דניאלה

דניאלה

אני אופה המון. הפעם לא הצלחתי... פעם ראשונה. הקרם לא התייצב. בטוח שחסר מרכיב או שלב. הכל נזרק לפח. כל כך מכעיס.

30.01.11, בשעה 16:53


הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.

חפש מתכונים נוספים באתר:

וזה לא הכל... הנה עוד פאי:

פאי קציפת לימון פאי קציפת לימון

מתכון להכנת פאי קציפת לימון קלאסי, מתוק וחמצמץ וטעים במיוחד!
באדיבות: ריצ קצפת | תאריך פרסום: 09.10.12
פאי אגוזים פאי אגוזים

מתכון להכנת פאי אגוזים, מתוך הספר רגעים מתוקים של דיוויד לוי בהוצאת קוראים.
באדיבות: גילעד תקשורת | תאריך פרסום: 27.01.12
פאי תפוחי אדמה ופטריות פאי תפוחי אדמה ופטריות
מנהל האתר

מתכון להכנת פאי תפוחי אדמה, פטריות, בצל ושום. פשוט להכנה ומתאים במיוחד כתוספת למנה בשרית או כמנה עיקרית צמחונית.
באדיבות: מנהל האתר | תאריך פרסום: 18.06.10
מתכון פאי לימון עם קרם פטיסייר מתכון פאי לימון עם קרם פטיסייר

מתכון פאי לימון עם קרם פטיסייר באדיבות השף קים נווה מקפה רינגלבלום, המכשיר נוער בסיכון לעבודות המסעדנות.
באדיבות: קפה רינגלבלום | תאריך פרסום: 17.05.10
דיווח על מתכון בעייתי דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)



» מתכון פאי לימון עם קרם פטיסייר

הצטרפו אלינו בפייסבוק
 


קהילות הפורומים של Cooks



Vivato Greece חופשה ביוון

ברפמן קמינים ויחידות בישול

Chair2u כסאות בר וריהוט לבית

יקב ויתקין







סלטים
סלט טאבולה
סלט טונה
סלט עגבניות
סלט פסטה

ירקות
בישול צמחוני
חצילים
ירקות מבושלים
סלט ירקות

בשר
בשר בקר
קציצות בשר
כנפי עוף
עוף בתנור

דגים
אמנון
טונה
סלמון
סרדינים

ממולאים
בשר ממולא
כרוב ממולא
פלפלים ממולאים
עוף ממולא

פשטידות
פשטידת בצל
פשטידת פטריות
פשטידת תפוחי אדמה
פשטידות דיאטטיות

מתכונים לחג
מתכונים לראש השנה
מתכונים לשבועות
מתכונים לפסח
מתכונים לחנוכה

עוגות ועוגיות
עוגת שוקולד
עוגת גבינה
עוגת שמרים
עוגיות שוקולד