לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 22 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
צילום: ריצ קצפת *
5120 צפיות
01 תגובות
ציון: 4.0
|
טרייפל עם תותים ובננה
באדיבות: ריצ קצפת, קטגוריה: מתוקים וקינוחים
פורסם בתאריך: 31.07.11
מתכון להכנת טרייפל עם תותים ובננה: שכבות של בישקוטים עם קרם וניל ופירות טריים.
משך ההכנה: 1 שעה • מספר מנות: כ-16 מנות
רשימת מצרכים:
לבסיס: 1 עוגת ספוג או חבילת בישקוטים
לסירופ: 1 כוס (250 גרם) סוכר 1 כוס (250 מ"ל) מים 1 כף מיץ לימון 2 רצועות קליפת לימון 4 כפות ליקר תפוזים או קאסיס או: 1 כוס יין קינוח 4 כפות ליקר
לקרם וניל: 4 חלמונים 1/2 כוס (125 גרם) סוכר 4 כפות (25 גרם) קורנפלור 2 כפות (20 גרם) קמח 1/2 1 מיכלים (630 מ"ל) ריצ'קפה 1 מקל וניל חצוי לאורכו 1 מיכל (212 מ"ל) קצפת ריצ' 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
וגם: 500 גרם תותים פרוסים 2 בננות פרוסות
אופן ההכנה:
- להכנת הסירופ, מבשלים יחד את המרכיבים, ללא הליקר, עד שמתקבל סירופ. מסירים מהאש ומוסיפים את הליקר. או מערבבים את היין עם הליקר.
- להכנת הקרם, טורפים את החלמונים עם הסוכר במטרפת יד. מוסיפים את הקורנפלור והקמח ומערבבים היטב.
- מחממים ריצ'קפה עם הווניל, כמעט עד רתיחה, יוצקים מעט לתערובת החלמונים ומערבבים. מחזירים לסיר ומבשלים תוך בחישה, עד שהקרם מסמיך. מרחיקים את מקל הווניל, מכסים ביריעת ניילון נצמד ומצננים לפחות חצי שעה במקרר.
- מקציפים קצפת ריצ' עם פודינג וניל ומערבבים עם הקרם.
- בגביע זכוכית גדול שמים פרוסות עוגה, או בישקוטים, יוצקים מעל מהסירופ, או טובלים ביין הקינוח והליקר. מכסים בקרם וניל ומפזרים מעל פרוסות תות ובננות. חוזרים על השכבות עוד פעמיים. בשכבה העליונה מפזרים רק תותים, הבננות עלולות להשחיר. מכסים ביריעת ניילון נצמד ומצננים במקרר.
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 4.0
תגובות גולשים למתכון טרייפל עם תותים ובננה:
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד מתוקים וקינוחים:
|
|
טראפלס שוקולד
מתכון ביתי להכנת כדורי טראפלס שוקולד. מתאים גם לוואריאציות שונות לפי בחירה והעדפה אישית.
|
|
|
|
טרפלס שוקולד תפוזים וג'ינג'ר
מתכון להכנת טרפלס שוקולד תפוזים וג'ינג'ר, עם נגיעות ליקר משובח וגרדת תפוז.
|
|
|
|
מתכון להכנת מאלבי
מתכון להכנת מלאבי אמיתי, באדיבות קייטרינג צבעים מתוקים.
|
|
|
|
מרציפן: מתכון למרציפן שקדים קלאסי
מחפשים מתכון להכנת מרציפן? קבלו מתכון למרציפן שקדים קלאסי, שמתאים להכנת עוגיות מרציפן או תוספות לעוגות.
|
|
|
|
מלבי: מתכון למלבי חלבי
מחפשים מתכון להכנת מלבי איכותי וטעים? קבלו מתכון למלבי חלבי, פשוט ונימוח, עם סירופ מי ורדים מעל.
|
|
|
|
קינוח ערמונים
מתכון לקינוח ערמונים מתוק וטעים, עם אגוזים, קצפת מתוקה ורום בקרדי.
באדיבות: ריצ קצפת | תאריך פרסום: 09.10.12
|
|
|
|
מלבי מוקצף
חושבים להכין מלבי ביתי? אין בעיה! הנה מתכון למלבי מוקצף, עם מעט מי ורדים מלמעלה. טעים בטירוף!
באדיבות: ריצ קצפת | תאריך פרסום: 09.10.12
|
|
|
|
בקלאווה
רוצה לדעת איך מכינים בקלאווה? הנה מתכון קלאסי להכנת בקלאווה ביתית נפלאה!
|
|
|
|
קרם פטיסייר
מתכון לקרם פטיסייר קלאסי: קרם רב שימושי, בעל מירקם עשיר, טעם נפלא וסגולות "קשירה" שהופכות אותו לבסיס טוב לקרמים ומליות בטעמים שונים.
|
|
|
|
מאפינס שוקולד ציפס
מתכון להכנת מאפינס שוקולד ציפס קל להכנה וטעים במיוחד!
באדיבות: יוסי | תאריך פרסום: 13.06.12
|
|
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
|
קהילות הפורומים של Cooks
|
|