![]() סלט טאבולה » סלט טבולה ישראלי סלט טבולה ישראלי![]() באדיבות: , קטגוריה: סלט טאבולה סלט טבולה (טאבולה) מעט שונה מהמוכר. קל, בריא ומהיר הכנה. כמנה ראשונה או כמנה עיקרית. משך ההכנה: 60 דקות • מספר מנות: 6-8 מנות רשימת מצרכים:350 גרם בורגול / שעורה / דוחן אופן ההכנה:לבישול הבורגול או השעורה או הדוחן: בסיר, להרתיח חצי ליטר מים, חצי כפית מלח ו-4 כפות שמן זית. ברגע שרתח לשפוך על הבורגול / שעורה / דוחן, ולהשרות לפחות לשעה. הם כבר יספגו את המים המלח והשמן. לצנן. להוסיף את שאר המרכיבים, לערבב ולתקן תיבול ולקרר לפחות למשך כשעתיים לפני ההגשה. בתיאבון! ![]() רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 3.0 תגובות גולשים למתכון סלט טבולה ישראלי:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד סלט טאבולה:
סלט טאבולה » סלט טבולה ישראלי |
![]()
![]()
|