סלט טאבולה » סלט טבולה ישראלי סלט טבולה ישראליבאדיבות: , קטגוריה: סלט טאבולה סלט טבולה (טאבולה) מעט שונה מהמוכר. קל, בריא ומהיר הכנה. כמנה ראשונה או כמנה עיקרית. משך ההכנה: 60 דקות • מספר מנות: 6-8 מנות רשימת מצרכים:350 גרם בורגול / שעורה / דוחן אופן ההכנה:לבישול הבורגול או השעורה או הדוחן: בסיר, להרתיח חצי ליטר מים, חצי כפית מלח ו-4 כפות שמן זית. ברגע שרתח לשפוך על הבורגול / שעורה / דוחן, ולהשרות לפחות לשעה. הם כבר יספגו את המים המלח והשמן. לצנן. להוסיף את שאר המרכיבים, לערבב ולתקן תיבול ולקרר לפחות למשך כשעתיים לפני ההגשה. בתיאבון! רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 3.0 תגובות גולשים למתכון סלט טבולה ישראלי:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד סלט טאבולה:
סלט טאבולה » סלט טבולה ישראלי |
|