אוכל תימני » לחוח (פיתה תימנית מחוררת) לחוח (פיתה תימנית מחוררת)באדיבות: , קטגוריה: אוכל תימני מתכון מסורתי להכנת לחוח תימני אורגינל: מאפה מסורתי של פיתה תימנית מחוררת. משך ההכנה: כשעה וחצי • מספר מנות: 5-15 מנות רשימת מצרכים:1/2 קילו קמח אופן ההכנה:
במטבח של אודי: מתכון ללחוח: מתכון וידאו נוסף שאולי יעניין אותךתוכנית בישול ואפיה של מאכלים שונים בו יוצגו מתכונים פשוטים ומדויקים של מאכלי עדות שונות מהלחוח התימני ועד הקוגל האשכנזי. רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 4.0 תגובות גולשים למתכון לחוח (פיתה תימנית מחוררת):הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד אוכל תימני:
אוכל תימני » לחוח (פיתה תימנית מחוררת) |
|