![]() אוכל תימני » לחוח (פיתה תימנית מחוררת) לחוח (פיתה תימנית מחוררת)![]() באדיבות: , קטגוריה: אוכל תימני מתכון מסורתי להכנת לחוח תימני אורגינל: מאפה מסורתי של פיתה תימנית מחוררת. משך ההכנה: כשעה וחצי • מספר מנות: 5-15 מנות רשימת מצרכים:1/2 קילו קמח אופן ההכנה:
במטבח של אודי: מתכון ללחוח: מתכון וידאו נוסף שאולי יעניין אותךתוכנית בישול ואפיה של מאכלים שונים בו יוצגו מתכונים פשוטים ומדויקים של מאכלי עדות שונות מהלחוח התימני ועד הקוגל האשכנזי. ![]() רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 4.0 תגובות גולשים למתכון לחוח (פיתה תימנית מחוררת):הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד אוכל תימני:
אוכל תימני » לחוח (פיתה תימנית מחוררת) |
![]()
![]()
|