צילום: מנהל האתר *
פירות ים » קדרת פירות ים בשמנת, חמאה ויין לבן קדרת פירות ים בשמנת, חמאה ויין לבןבאדיבות: , קטגוריה: פירות ים מתכון להכנת קדרת פירות ים נפלאה, עם שרימפסים, קמלארי ומולים ברוטב חמאה, שמנת מתוקה ויין לבן. משך ההכנה: 25 דקות • מספר מנות: 3-4 מנות רשימת מצרכים:10 שרימפסים מקולפים ונקיים אופן ההכנה:
בתיאבון! רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 3.8 תגובות גולשים למתכון קדרת פירות ים בשמנת, חמאה ויין לבן:אביבב חבל שלא כשר הייתי מנסה :( 13.01.12, בשעה 12:45 כן, אך ייתכן שכדאי יהיה לבשל את הסרטנים השלמים קודם לכן, בסיר עם מים רותחים. 25.12.11, בשעה 20:40 אביב תודה. שאלה נוספת, האם במקום זרועות אני יכול להוסיף סרטנים שלמים ולהגדיל את הכמות של השרימפס? 25.12.11, בשעה 16:52 אביב תודה 25.12.11, בשעה 10:09 היי אביב, כן. בוודאי - רק כדאי לשלב את הפטריות בשלב מאוחר יחסית (2-3 דקות לפני סיום הכנת המנה). בתיאבון! 24.12.11, בשעה 11:09 אביב האם אפשר להוסיף לקדירה פטריות פורטבלה? 24.12.11, בשעה 10:38 הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב. חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד פירות ים:
פירות ים » קדרת פירות ים בשמנת, חמאה ויין לבן |
|