ERROR: Table './cooks_db1/ams_articleviews' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed
---
INSERT INTO ams_articleviews SET view_ip = INET_ATON('54.236.234.60'), view_user_id = 1, view_date = NOW(), view_user_agent = 'CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)', view_referer = '', view_article_id = 978
---
מתכון : קדרת פירות ים בשמנת, חמאה ויין לבן - Cooks מתכונים
אתר מתכונים ואוכל שיתופי
בשר
בשר
גבינות
גבינות
דגים
דגים
מאפים
מאפים
מרקים
מרקים
לחם
לחם
סלטים
סלטים
פסטות
פסטות
פשטידות
פשטידות
סגור

שלום Guest, ברוך הבא
קדרת פירות ים בשמנת, חמאה ויין לבןצילום: מנהל האתר *
נקרא 6237 פעמים 6237 צפיות
4 תגובות 4 תגובות
3.8 ציון: 3.8

» קדרת פירות ים בשמנת, חמאה ויין לבן

קדרת פירות ים בשמנת, חמאה ויין לבן

3.8 כוכבים

מנהל האתר

באדיבות: מנהל האתר, קטגוריה: פירות ים
פורסם בתאריך: 26.02.11

מתכון להכנת קדרת פירות ים נפלאה, עם שרימפסים, קמלארי ומולים ברוטב חמאה, שמנת מתוקה ויין לבן.

משך ההכנה: 25 דקות מספר מנות: 3-4 מנות

רשימת מצרכים:

10 שרימפסים מקולפים ונקיים
300 גרם מולים טריים
300 גרם קלמארי נקי ופרוס לטבעות (כולל הראשים)
זרועות סרטן
50 מ"ל יין לבן יבש
100 מ"ל שמנת מתוקה
50 גרם חמאה רכה
צרור עירית קצוצה

אופן ההכנה:

  1. לחמם חצי מכמות החמאה בסיר גדול ורחב ולהוסיף את כל פירות הים.
  2. לתבל במלח ופלפל.
  3. לערבב היטב ולבשל על אש גבוהה במשך כדקה - שתיים.
  4. להוסיף את היין הלבן ולבשל במשך כחצי דקה נוספת.
  5. להוסיף את השמנת המתוקה ויתרת החמאה.
  6. להמשיך לבשל עד להסמכת הרוטב.
  7. כשפירות הים מוכנים, לקשט בעירית קצוצה ולהגיש חם (אם יש לכם צדפה גדולה בבית, אפשר לנקות אותה ולהשתמש בה כקישוט להגשת המנה).

בתיאבון!



הרשם לקבלת עדכונים מהבלוג במייל

רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?


פרטיותך מובטחת. לא נחשוף את פרטיך. בכל רגע תוכל לבטל הרשמה לדיוור זה.

פרסם מתכונים באתר Cooks!

הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.


ציון הגולשים: 3.8

תגובות גולשים למתכון קדרת פירות ים בשמנת, חמאה ויין לבן:

אביבב

אביבב

חבל שלא כשר הייתי מנסה :(

13.01.12, בשעה 12:45

מנהל האתר

כן, אך ייתכן שכדאי יהיה לבשל את הסרטנים השלמים קודם לכן, בסיר עם מים רותחים.

25.12.11, בשעה 20:40

אביב

אביב

תודה. שאלה נוספת, האם במקום זרועות אני יכול להוסיף סרטנים שלמים ולהגדיל את הכמות של השרימפס?

25.12.11, בשעה 16:52

אביב

אביב

תודה

25.12.11, בשעה 10:09

מנהל האתר

היי אביב, כן. בוודאי - רק כדאי לשלב את הפטריות בשלב מאוחר יחסית (2-3 דקות לפני סיום הכנת המנה). בתיאבון!

24.12.11, בשעה 11:09

אביב

אביב

האם אפשר להוסיף לקדירה פטריות פורטבלה?

24.12.11, בשעה 10:38


הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.

חפש מתכונים נוספים באתר:

וזה לא הכל... הנה עוד פירות ים:

קדרת פירות ים בשמנת, חמאה ויין לבן קדרת פירות ים בשמנת, חמאה ויין לבן
מנהל האתר

מתכון להכנת קדרת פירות ים נפלאה, עם שרימפסים, קמלארי ומולים ברוטב חמאה, שמנת מתוקה ויין לבן.
באדיבות: מנהל האתר | תאריך פרסום: 26.02.11
בייבי שרימפס בחמאה, יין לבן, גמבות ושום בייבי שרימפס בחמאה, יין לבן, גמבות ושום
מנהל האתר

מתכון להכנת תבשיל בייבי שרימפס, ברוטב חמאה, יין לבן, גמבות ושיני שום שלמות.
באדיבות: מנהל האתר | תאריך פרסום: 25.02.11
חגיגה ימית ברוטב שמנת פטריות חגיגה ימית ברוטב שמנת פטריות

מתכון להכנת שרימפס קלמארי ותמנונים מושרים ברוטב שמנת פטריות.
באדיבות: חיוס | תאריך פרסום: 19.10.10
דיווח על מתכון בעייתי דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)



» קדרת פירות ים בשמנת, חמאה ויין לבן

הצטרפו אלינו בפייסבוק


קהילות הפורומים של Cooks


מסעדת רג'ינה

קורס ברמנים - בר מאסטר






סלטים
סלט טאבולה
סלט טונה
סלט עגבניות
סלט פסטה

ירקות
בישול צמחוני
חצילים
ירקות מבושלים
סלט ירקות

בשר
בשר בקר
קציצות בשר
כנפי עוף
עוף בתנור

דגים
אמנון
טונה
סלמון
סרדינים

ממולאים
בשר ממולא
כרוב ממולא
פלפלים ממולאים
עוף ממולא

פשטידות
פשטידת בצל
פשטידת פטריות
פשטידת תפוחי אדמה
פשטידות דיאטטיות

מתכונים לחג
מתכונים לראש השנה
מתכונים לשבועות
מתכונים לפסח
מתכונים לחנוכה

עוגות ועוגיות
עוגת שוקולד
עוגת גבינה
עוגת שמרים
עוגיות שוקולד