לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 21 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
צילום: ענתי *
5885 צפיות
01 תגובות
ציון: 5.0
|
לזניה » לזניה תרד וגבינה: לזניה חלבית טעימה ועסיסית
לזניה תרד וגבינה: לזניה חלבית טעימה ועסיסית
באדיבות: ענתי, קטגוריה: לזניה
פורסם בתאריך: 26.09.12
מתכון נפלא להכנת לזניה תרד וגבינה: לזניה חלבית, טעימה ועסיסית במיוחד - וגם לא קשה להכנה!
משך ההכנה: 40 דקות • מספר מנות: 5 מנות
רשימת מצרכים:
גביע קוטג' (250 גרם) כוס גבינה צהובה מגורדת חצי מיכל שמנת מתוקה לבישול חצי כפית אגוז מוסקט שמן זית בצל גדול קצוץ דק חבילת עלי תרד טריים, שטופים וקצוצים חבילת דפי לזניה (לא צורך בבישול) מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
- לחמם מעט שמן זית במחבת ולטגן את הבצל הקצוץ על חום גבוה עד להזהבה.
- להוסיף את עלי התרד הקצוצים, מלח, פלפל ואגוז מוסקט. לבשל למשך 2-3 דקות ולערבב מפעם לפעם.
- משמנים תבנית בינונית ומסדרים שכבת בסיס של עלי לזניה. עליהם, מחצית מהקוטג', מעל עלי לזניה נוספים ומעליהם מחצית מכמות תערובת התרד והבצל. מעל תערובת זו מפזרים חצי מכמות הגבינה הצהובה, מכסים בשכבת עלי לזניה נוספת ועליהם את כל יתרת הקוטג'. לשכבה האחרונה: שוב עלי לזניה ומעל יתרת הגבינה הצהובה ותערובת התרד והבצל.
- לזלוף מעט שמן זית מלמעלה ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות, עם כיסוי, למשך כ-40 דקות.
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 5.0
תגובות גולשים למתכון לזניה תרד וגבינה: לזניה חלבית טעימה ועסיסית:
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד לזניה:
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
לזניה » לזניה תרד וגבינה: לזניה חלבית טעימה ועסיסית
|
קהילות הפורומים של Cooks
|
|