צילום: מנהל האתר *
פסטות » מקרוני ברוטב עגבניות מקרוני ברוטב עגבניותבאדיבות: , קטגוריה: פסטות מתכון פשוט להכנה מהירה של מקרוני (או כל פסטה אחרת) ברוטב עגבניות, עם בזיליקום, אורגנו, שום ופלפל שחור. משך ההכנה: 20 דקות • מספר מנות: 4-5 מנות רשימת מצרכים:
אופן ההכנה:מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, עד שיהיה אל-דנטה (או טיפה רק יותר אם זה מה שמעדיפים). בסיר נפרד מטגנים בשמן זית את הבצל הקצוץ. אחרי שמתרכך ונהיה שקוף (ולא שזוף), מוסיפים את שיני השום הקצוצות. לאחר כמה רגעים, מוסיפים את עשבי התיבול והתבלינים (אורגנו, בזיליקום, מלח ופלפל) ומערבבים. בשלב הבא יש להוסיף את רסק העגבניות ואת העגבניות המרוסקות ולערבב שנית. לאחר מכן, על מנת להוציא את המרירות מהעגבניות, יש להוסיף את הסוכר ולהמתין שהרוטב יתחמם ויתבשל. כשהפסטה מוכנה, יש לסנן אותה ולערבב אותה טוב, טוב בכלי נפרד עם הרוטב, על שהכל נדבק יחדיו. בתיאבון! רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 4.7 תגובות גולשים למתכון מקרוני ברוטב עגבניות:דורית ד פשוט ללקק את האצבעות ודברים אחרים D: !! 15.05.11, בשעה 14:01 הילה שלמה וואי איזה טעים!!! 17.01.11, בשעה 20:57 הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב. חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד פסטות:
פסטות » מקרוני ברוטב עגבניות |
|