לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 11 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
מתכונים ותבשילים של abaveg
|
|
אודות abaveg
בישול צמחוני ובישול ווגאני. מתעניין, אוכל, ומבשל אוכל צמחוני גורמה. מאכלים מסורתיים מהעולם ומאכלים יצירתיים מהמטבח המודרני.
אתר הבית: http://www.abaveg.com
|
מתכונים אחרונים באדיבות abaveg
אצבעות טופו מצופות בפירורי לחם ואגוזים
בבישול הכללי יש מיני בשר נטראליים שמקבלים את הטעם מהתבלינים ומאופן הבישול, שפים עם שאר רוח מדמים שהם כמו בד הקנווס הלבן עבור הצייר. הטופו יכול להחשב ככזה בבישול הצמחוני.
|
כרובית בקארי
מתכון להכנת כרובית בקארי, עם גוון הודי שנוסף לו תחכום מודרני מסויים.
|
ריזוטו חיטה עם ירקות העונה
באיזו חיטה להשתמש? המהדרין יחפשו פארו farro חיטה איטלקית מעודנת הגדלה באזורים מסויימים בלבד, אפשר להחליפה בגרעיני כוסומין שהוא זן עתיק של חיטה, מעט מתקתק, או פשוט להשתמש בגרעיני חיטה אורגאניים שיש בחנויות טבע. זמן הבישול משתנה בהתאם.
|
פאי רועים צמחי
פאי רועים צמחי עם הרבה ירקות, וסייטאן. מתובל יפה וקל להכנה היות ועכשיו כבר אפשר להשיג סייטאן מוכן בחנויות הטבע. סייטאן הוא פרוטאין העשוי מגלוטן חיטה, אין לו יחסי ציבור טובים כמו לטופו אך הוא מרכיב מקובל מאוד במטבח הצמחוני והווגאני.
|
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
|
קהילות הפורומים של Cooks
|
|