ERROR: Table './cooks_db1/ams_articleviews' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed
---
INSERT INTO ams_articleviews SET view_ip = INET_ATON('35.175.182.106'), view_user_id = 1, view_date = NOW(), view_user_agent = 'CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)', view_referer = '', view_article_id = 375
---
מתכון : אצבעות טופו מצופות בפירורי לחם ואגוזים - Cooks מתכונים
אתר מתכונים ואוכל שיתופי
בשר
בשר
גבינות
גבינות
דגים
דגים
מאפים
מאפים
מרקים
מרקים
לחם
לחם
סלטים
סלטים
פסטות
פסטות
פשטידות
פשטידות
סגור

שלום Guest, ברוך הבא
אצבעות טופו מצופות בפירורי לחם ואגוזיםצילום: abaveg *
נקרא 2003 פעמים 2003 צפיות
0 תגובות 0 תגובות
-1.0 ציון: 0

» אצבעות טופו מצופות בפירורי לחם ואגוזים

אצבעות טופו מצופות בפירורי לחם ואגוזים

באדיבות: abaveg, קטגוריה: בישול צמחוני
פורסם בתאריך: 03.07.10

בבישול הכללי יש מיני בשר נטראליים שמקבלים את הטעם מהתבלינים ומאופן הבישול, שפים עם שאר רוח מדמים שהם כמו בד הקנווס הלבן עבור הצייר. הטופו יכול להחשב ככזה בבישול הצמחוני.

משך ההכנה: חצי שעה מספר מנות: שש

רשימת מצרכים:

2 חבילות טופו אורגאני, מוצק, בערך 500 גרם למרינדה:
4 כפות רוטב סויה
4 כפות ברנדי
מעט פלפל שחור גרוס לבלילה:
חצי כוס קמח חומוס
1 כפית אבקת שום
מעט מלח דק
מעט פלפל שחור
שלושת רבעי כוס מים לציפוי:
2 כוסות פירורי לחם, מלחם מלא טרי
חצי כוס אגוזים טחונים, עדיף פקאנים
רבע כוס עלי פטרוזיליה קצוצים דק
1 כף תערובת איטלקית או עשבי פרובנס

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל200 מעלות.

מייבשים את קוביות הטופו ופורסים כל חבילה ל8 אצבעות עבות. מייבשים גם את האצבעות בנייר מגבת.

מערבבים את מרכיבי המרינדה. מכניסים למרינדה את אצבעות הטופו ודואגים שהם יצופו היטב. מניחים במקום חמים.

בכלי אחד מפזרים מעט קמח.

בכלי שני מערבבים את מרכיבי  הבלילה.

בכלי שלישי מערבבים את מרכיבי הציפוי.

מגלגלים כל אצבע בקמח. אחר כך טובלים כל אצבע בבלילה,  מנערים את המיותר. וטובלים בתערובת הציפוי כך שיצופו היטב ומכל הצדדים.

מניחים על נייר פרגמנט ואופים בתנור המחומם למשך 10 דקות, אחר כך הופכים ואופים עוד 8 דקות או עד שהאצבעות זהובות ויפות מסביב.

 

 



הרשם לקבלת עדכונים מהבלוג במייל

רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?


פרטיותך מובטחת. לא נחשוף את פרטיך. בכל רגע תוכל לבטל הרשמה לדיוור זה.

פרסם מתכונים באתר Cooks!

הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.


ציון הגולשים: אין עדיין

תגובות גולשים למתכון אצבעות טופו מצופות בפירורי לחם ואגוזים:

הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.

חפש מתכונים נוספים באתר:

וזה לא הכל... הנה עוד בישול צמחוני:

מלאי כופתה טבעונית מלאי כופתה טבעונית

לבשל את תפוחי האדמה עם הקליפה במי מלח, עד שהם רכים מאוד. לקלף ולמעוך לפירה חלק.
להוסיף את הטופו המגורר ואת שאר חומרי הכופתה.
באדיבות: conditory | תאריך פרסום: 29.06.15
אורז מלא עגול אפוי לחיזוק הראיה אורז מלא עגול אפוי לחיזוק הראיה

מתכונים המסייעים לחיזוק ותחזוקה לעינים בהירות, צלולות, חזקות ורואות!
באדיבות: איתי שרף | תאריך פרסום: 23.03.15
תחתיות ארטישוק ברוטב חמוץ תחתיות ארטישוק ברוטב חמוץ

מתכון להכנת תחתיות ארטישוק ברוטב חמוץ: סלט לבבות ארטישוק בלימון ותבלינים.
באדיבות: שף מירי גרינברג | תאריך פרסום: 17.03.12
ירקות קלויים בתנור ירקות קלויים בתנור
lemon3.co.il

מבחר ירקות קלויים בתנור, מתאים כמנת פתיחה או לצד מנה עיקרית, חלבית או בשרית. מתכון בסיסי להכנת ירקות קלויים בתנור (אנטיפסטי).
באדיבות: lemon3.co.il | תאריך פרסום: 10.01.12
שומר ממולא בגבינת פטה ושמיר שומר ממולא בגבינת פטה ושמיר
מנהל האתר

מתכןו להכנת שומר ממולא במילוי גבינת פטה, שמיר ופירורי לחם.
באדיבות: מנהל האתר | תאריך פרסום: 02.11.11
מרק לקוסקוס (צמחוני) מרק לקוסקוס (צמחוני)
מנהל האתר

מתכון להכנת מרק צמחוני לקוסקוס, המורכב מכרוב לבן, גזרים, תפוחי אדמה, דלעת ופלפל אדום.
באדיבות: מנהל האתר | תאריך פרסום: 04.06.11
תבשיל בורגול וקינואה בפטריות ופקאן תבשיל בורגול וקינואה בפטריות ופקאן

תבשיל בורגול וקינואה בפטריות ופקאן, מנה חגיגית ומהירת הכנה, נפלאה כמנה עיקרית צמחונית או כתוספת לדג צלוי או עוף בגריל. מאת השפית בל קפצן לסוגת.
באדיבות: yaffapr | תאריך פרסום: 18.05.11
פילאף גריסי פנינה ובטטות מקורמלות פילאף גריסי פנינה ובטטות מקורמלות

מתכון להכנת פילאף גריסי פנינה ובטטות מקורמלות, מאת השפית בל קפצן לסוגת.
באדיבות: yaffapr | תאריך פרסום: 18.05.11
אצבעות טופו מצופות בפירורי לחם ואגוזים אצבעות טופו מצופות בפירורי לחם ואגוזים

בבישול הכללי יש מיני בשר נטראליים שמקבלים את הטעם מהתבלינים ומאופן הבישול, שפים עם שאר רוח מדמים שהם כמו בד הקנווס הלבן עבור הצייר. הטופו יכול להחשב ככזה בבישול הצמחוני.
באדיבות: abaveg | תאריך פרסום: 03.07.10
כרובית בקארי כרובית בקארי

מתכון להכנת כרובית בקארי, עם גוון הודי שנוסף לו תחכום מודרני מסויים.
באדיבות: abaveg | תאריך פרסום: 22.06.10
דיווח על מתכון בעייתי דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)



» אצבעות טופו מצופות בפירורי לחם ואגוזים

הצטרפו אלינו בפייסבוק


קהילות הפורומים של Cooks


מסעדת רג'ינה

קורס ברמנים - בר מאסטר






סלטים
סלט טאבולה
סלט טונה
סלט עגבניות
סלט פסטה

ירקות
בישול צמחוני
חצילים
ירקות מבושלים
סלט ירקות

בשר
בשר בקר
קציצות בשר
כנפי עוף
עוף בתנור

דגים
אמנון
טונה
סלמון
סרדינים

ממולאים
בשר ממולא
כרוב ממולא
פלפלים ממולאים
עוף ממולא

פשטידות
פשטידת בצל
פשטידת פטריות
פשטידת תפוחי אדמה
פשטידות דיאטטיות

מתכונים לחג
מתכונים לראש השנה
מתכונים לשבועות
מתכונים לפסח
מתכונים לחנוכה

עוגות ועוגיות
עוגת שוקולד
עוגת גבינה
עוגת שמרים
עוגיות שוקולד