אתר מתכונים ואוכל שיתופי
בשר
בשר
גבינות
גבינות
דגים
דגים
מאפים
מאפים
מרקים
מרקים
לחם
לחם
סלטים
סלטים
פסטות
פסטות
פשטידות
פשטידות
סגור

שלום Guest, ברוך הבא
פאי רועים צמחי
נקרא 4762 פעמים 4762 צפיות
0 תגובות 0 תגובות
4.0 ציון: 4.0

» פאי רועים צמחי

פאי רועים צמחי

4.0 כוכבים

באדיבות: abaveg, קטגוריה: בישול צמחוני
פורסם בתאריך: 29.05.10

פאי רועים צמחי עם הרבה ירקות, וסייטאן. מתובל יפה וקל להכנה היות ועכשיו כבר אפשר להשיג סייטאן מוכן בחנויות הטבע. סייטאן הוא פרוטאין העשוי מגלוטן חיטה, אין לו יחסי ציבור טובים כמו לטופו אך הוא מרכיב מקובל מאוד במטבח הצמחוני והווגאני.

משך ההכנה: 35 דקות ועוד 25 דקות בתנור מספר מנות: 5

רשימת מצרכים:

3 כפות שמן זית
1 בצל גדול קצוץ
מלח ים גס
2 גזרים פרוסים
1 שורש פטרוזיליה פרוס
10 פטריות שמפיניון פרוסות
1 כוס אפונה
1 כף עלי תימין קצוצים
1 כף עלי מרווה קצוצים
1 כף עלי רוזמרין קצוצים
1 קופסא של עגבניות איכותיות מרוסקות
מעט כורכום טחון
מעט כמון טחון
מעט שבבי פלפל אדום חריף
300 גרם סיטאן טבעי קצוץ עבה
חצי כוס מים
2 כפות חומץ בן יין לבן
1 כף רוטב סויה
פלפל שחור גרוס
פירה מ 1ק''ג תפוחי אדמה מבושלים עם 6 שיני שום, וענף רוזמרין.
שמן זית ופפריקה אדומה מתוקה לעיטור

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל200 מעלות.

בסיר מתאים מבשלים את תפוחי האדמה, השום והתבלינים, עד לריכוך.

במחבת גדולה מחממים את השמן, מוסיפים בצל ומלח ומטגנים 7 עד 8 דקות, עד שהבצלים רכים ועסיסיים. מוסיפים את הגזר, שורש הפטרוזיליה, הפטריות, האפונה,  התימין הרוזמרין והמרווה ומבשלים עוד 5 דקות.

מוסיפים את העגבניות המרוסקות, התבלינים, הסיטאן, המים, החומץ ורוטב הסויה.

מגביהים אש ומביאים לרתיחה. מקטינים אש מכסים ומבשלים 25 דקות, או עד שהירקות רכים. מורידים מכסה ומבשלים עוד כמה דקות להקטין את כמות הנוזלים עד שהתערובת מסמיכה מעט. מתבלים במלח ובפילפל שחור ומעבירים את התערובת לתבנית זכוכית ומשטחים.

מסננים את תפוחי האדמה, מוציאים את ענף הרוזמרין. מוסיפים מעט שמן זית ועושים  פירה.

משטחים את הפירה בשכבה אחידה מעל תערובת הירקות. מברישים בשמן זית ומפזרים פפריקה. אופים בתנור המחומם 25 דקות, עד שהפירה זהוב ומושחם היטב.

מגישים חם.

 



הרשם לקבלת עדכונים מהבלוג במייל

רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?


פרטיותך מובטחת. לא נחשוף את פרטיך. בכל רגע תוכל לבטל הרשמה לדיוור זה.

פרסם מתכונים באתר Cooks!

הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.


ציון הגולשים: 4.0

תגובות גולשים למתכון פאי רועים צמחי:

הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.

חפש מתכונים נוספים באתר:

וזה לא הכל... הנה עוד בישול צמחוני:

מלאי כופתה טבעונית מלאי כופתה טבעונית

לבשל את תפוחי האדמה עם הקליפה במי מלח, עד שהם רכים מאוד. לקלף ולמעוך לפירה חלק.
להוסיף את הטופו המגורר ואת שאר חומרי הכופתה.
באדיבות: conditory | תאריך פרסום: 29.06.15
אורז מלא עגול אפוי לחיזוק הראיה אורז מלא עגול אפוי לחיזוק הראיה

מתכונים המסייעים לחיזוק ותחזוקה לעינים בהירות, צלולות, חזקות ורואות!
באדיבות: איתי שרף | תאריך פרסום: 23.03.15
תחתיות ארטישוק ברוטב חמוץ תחתיות ארטישוק ברוטב חמוץ

מתכון להכנת תחתיות ארטישוק ברוטב חמוץ: סלט לבבות ארטישוק בלימון ותבלינים.
באדיבות: שף מירי גרינברג | תאריך פרסום: 17.03.12
ירקות קלויים בתנור ירקות קלויים בתנור
lemon3.co.il

מבחר ירקות קלויים בתנור, מתאים כמנת פתיחה או לצד מנה עיקרית, חלבית או בשרית. מתכון בסיסי להכנת ירקות קלויים בתנור (אנטיפסטי).
באדיבות: lemon3.co.il | תאריך פרסום: 10.01.12
שומר ממולא בגבינת פטה ושמיר שומר ממולא בגבינת פטה ושמיר
מנהל האתר

מתכןו להכנת שומר ממולא במילוי גבינת פטה, שמיר ופירורי לחם.
באדיבות: מנהל האתר | תאריך פרסום: 02.11.11
מרק לקוסקוס (צמחוני) מרק לקוסקוס (צמחוני)
מנהל האתר

מתכון להכנת מרק צמחוני לקוסקוס, המורכב מכרוב לבן, גזרים, תפוחי אדמה, דלעת ופלפל אדום.
באדיבות: מנהל האתר | תאריך פרסום: 04.06.11
תבשיל בורגול וקינואה בפטריות ופקאן תבשיל בורגול וקינואה בפטריות ופקאן

תבשיל בורגול וקינואה בפטריות ופקאן, מנה חגיגית ומהירת הכנה, נפלאה כמנה עיקרית צמחונית או כתוספת לדג צלוי או עוף בגריל. מאת השפית בל קפצן לסוגת.
באדיבות: yaffapr | תאריך פרסום: 18.05.11
פילאף גריסי פנינה ובטטות מקורמלות פילאף גריסי פנינה ובטטות מקורמלות

מתכון להכנת פילאף גריסי פנינה ובטטות מקורמלות, מאת השפית בל קפצן לסוגת.
באדיבות: yaffapr | תאריך פרסום: 18.05.11
אצבעות טופו מצופות בפירורי לחם ואגוזים אצבעות טופו מצופות בפירורי לחם ואגוזים

בבישול הכללי יש מיני בשר נטראליים שמקבלים את הטעם מהתבלינים ומאופן הבישול, שפים עם שאר רוח מדמים שהם כמו בד הקנווס הלבן עבור הצייר. הטופו יכול להחשב ככזה בבישול הצמחוני.
באדיבות: abaveg | תאריך פרסום: 03.07.10
כרובית בקארי כרובית בקארי

מתכון להכנת כרובית בקארי, עם גוון הודי שנוסף לו תחכום מודרני מסויים.
באדיבות: abaveg | תאריך פרסום: 22.06.10
דיווח על מתכון בעייתי דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)



» פאי רועים צמחי

הצטרפו אלינו בפייסבוק
 


קהילות הפורומים של Cooks



Vivato Greece חופשה ביוון

קורס ברמנים - בר מאסטר

ברפמן קמינים ויחידות בישול

Chair2u כסאות בר וריהוט לבית

יקב ויתקין







סלטים
סלט טאבולה
סלט טונה
סלט עגבניות
סלט פסטה

ירקות
בישול צמחוני
חצילים
ירקות מבושלים
סלט ירקות

בשר
בשר בקר
קציצות בשר
כנפי עוף
עוף בתנור

דגים
אמנון
טונה
סלמון
סרדינים

ממולאים
בשר ממולא
כרוב ממולא
פלפלים ממולאים
עוף ממולא

פשטידות
פשטידת בצל
פשטידת פטריות
פשטידת תפוחי אדמה
פשטידות דיאטטיות

מתכונים לחג
מתכונים לראש השנה
מתכונים לשבועות
מתכונים לפסח
מתכונים לחנוכה

עוגות ועוגיות
עוגת שוקולד
עוגת גבינה
עוגת שמרים
עוגיות שוקולד