צילום: abaveg *
בישול צמחוני » ריזוטו חיטה עם ירקות העונה ריזוטו חיטה עם ירקות העונהבאדיבות: , קטגוריה: בישול צמחוני באיזו חיטה להשתמש? המהדרין יחפשו פארו farro חיטה איטלקית מעודנת הגדלה באזורים מסויימים בלבד, אפשר להחליפה בגרעיני כוסומין שהוא זן עתיק של חיטה, מעט מתקתק, או פשוט להשתמש בגרעיני חיטה אורגאניים שיש בחנויות טבע. זמן הבישול משתנה בהתאם. משך ההכנה: 35 דקות • מספר מנות: 5 מנות רשימת מצרכים:2 כפות שמן זית אופן ההכנה:בסיר בגודל מתאים, מחממים את השמן, ומטגנים את הבצל עם מעט מלח 5-7 דקות, עד שהבצל שקוף ועסיסי. מוסיפים לסיר את גרעיני החיטה ומערבבים נמרצות דקה או שתיים, עד שהגרעינים מתחילים להפיץ ריח קל של קליה. מוסיפים כוס אחת של ציר, ממשיכים לבשל 5 דקות נוספות ומערבבים לעיתים קרובות כדי למנוע חריכה. מוסיפים את הירקות, ואת הכוס הנותרת של הציר. מבשלים 25 דקות עד שגרגרי החיטה רכים אל דנטה. מוסיפים עוד ציר לפי הצורך. ממש לפני ההגשה מערבבים פנימה את העלים הירוקים, ומתבלים במלח ופלפל.
הערות: כדאי להשרות את החיטה במים למשך הלילה, זה מקצר מאוד את זמן הבישול. ניתן להשתמש בירקות אחרים ובתערובת עלים שונה, לפי העונה.
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 4.0 תגובות גולשים למתכון ריזוטו חיטה עם ירקות העונה:אבנר לשאלתך, רשאד ניתן למצוא לפעמים בסופר הוא בוודאי הרבה יותר נפוץ בערים ובכפרים ערביים. למתכון הנוכחי אין שום הכרח להשיגו. השתמש בעלי תבלין ירוקים לפי טעמך האישי ולפי מה שניתן להשיג. 08.06.10, בשעה 00:47 אבנר מאיפה אפשר להשיג רשאד? לא מצאתי בסופר. 07.06.10, בשעה 21:12 הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב. חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד בישול צמחוני:
בישול צמחוני » ריזוטו חיטה עם ירקות העונה |
|