מתכון לבישול ביצה קשה
באדיבות: lemon3.co.il, קטגוריה: תוספות
פורסם בתאריך: 16.06.11
קיבלתי דואר אנונימי, אשר שואל שאלה בסיסית ביותר, איך לבשל ביצה קשה, שישארו בה הערכים התזונתיים ותהייה טעימה ולא יבשה. אז הנה לכם!
משך ההכנה: 25 דקות • מספר מנות: 2 מנות
אופן ההכנה:
- בסיר קטן מנחים את הביצים בעדינות, מוסיפים מים קרים מהברז (כ-5 ס"מ מעל הביצים) ומביאים לרתיחה באש בינונית.
- להוריד מהאש, לכסות הסיר ולהמתין 20 דקות
- לשטוף במים קרים מהברז.
הקליפה תרד בקלות והביצה טעימה, עם כל הערכים התזונתיים החשובים לנו ולגופנו.
בתיאבון!
אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך
|
|
קוסקוס עם לימון וליים
מתכון להכנת קוסקוס טעים ומרענן, מעולה כתוספת למנת בשר או ירקות ואפילו קטניות, תוספת הקוסקוס הולכת יד ביד עם כל מנה כמעט.(גם מנות חלביות) וניתן להכינו גם מקוסקוס המהיר ההכנה(אל תגלו לסבתא)
|
|
|
|
איך להכין קוסקוס ביתי
איך להכין קוסקוס בבית? פשוט! הנה מתכון להכנת קוסקוס ביתי, טעים ואותנטי.
|
|
|
|
מתכון לבישול ביצה קשה
קיבלתי דואר אנונימי, אשר שואל שאלה בסיסית ביותר, איך לבשל ביצה קשה, שישארו בה הערכים התזונתיים ותהייה טעימה ולא יבשה. אז הנה לכם!
|
|
|
|
פתיתים מעורבים בתופ"א, גזר ובצל
מתכון להכנת תבשיל פתיתים מעורבים בתפוחי אדמה, גזר ובצל. מתאים למבוגרים וילדים כאחד וקל להכנה.
באדיבות: אורטל | תאריך פרסום: 07.09.10
|
|
|
|
ריזוטו ערמונים
מתכון להכנת ריזוטו ערמונים, באדיבות מרסיה כצמן, שפית מסעדת Bariba - מטבח מודרני בריא וכשר.
|
|
|
|
צ'יפס ארגנטינאי - דואט סלטניה פרובנסיאל
מתכןו נפלא להכנת צ'יפס ארגנטינאי - דואט סלטניה פרובנסיאל, מוגש באדיבות רשת המסעדות אל גאוצ'ו – גריל דרום אמריקאי.
|
|
|
|
קציצות לסביח או סתם כי זה טעים
מתכון להכנת קציצות לסביח, או סתם קציצות כי זה פשוט טעים :)
באדיבות: נאוה | תאריך פרסום: 18.05.10
|
|