לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 9 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
צילום: בועז לביא *
3645 צפיות
01 תגובות
ציון: 4.0
|
חסילונים » שרימפס בטמפורה עם קרם חצילים שחור
שרימפס בטמפורה עם קרם חצילים שחור
באדיבות: שף אורי זיסו, קטגוריה: חסילונים
פורסם בתאריך: 19.10.12
מתכון להכנת שרימפס בציפוי טמפורה על קרם חצילים שחור, באדיבות השף אורי זיסו, השף הראשי של זאפה אירועים.
משך ההכנה: 20 דקות • מספר מנות: 4 מנות
רשימת מצרכים:
16 יחידות שרימפס קריסטל גדולים וטריים 2 יחידות חצילים 1 שן שום כתושה 1/2 כוס שמן קנולה מלח פלפל לטמפורה: 1 כוס קמח טמפורה 1 כוס בירה לבנה מלח פלפל מעט קרח שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה:
- הניחו את החצילים על אש פתוחה לריכוך ולעישון,עבדו את החציל למחית עם 50% מהקליפה החרוכה והוסיפו תוך כדי עיבוד את שמן הקנולה, בהתחלה מספר טיפות ולאחר מכן את כל השאר. הוסיפו שום מלח ופלפל וערבבו.
- נקו את השרימפס מהראש ומהשיריון השאירו רק את הזנב והחוליה האחרונה מהשיריון,פיתחו עם סכין קטנה את גב השרימפס והוציאו את צינורית העיקול.
- הכינו את הבלילה: ערבבו את הקמח הבירה מלח פלפל עד לקבלת בלילה דלילה אך לא מידי, הוסיפו קוביות הקרח כמה דקות לפני הטיגון. חממו שמן קנולה לטיגון עמוק עד לחום של 180-190 מעלות
- טבלו את השרימפס בבלילה עד החוליה האחרונה כשאתם אוחזים בזנב והכניסו מיד לשמן החם ל-20-30 שניות עד להזהבה והוציאו, ספגו את שאריות השמן והניחו על מעט קרם חצילים שחור בטמ״פ החדר והגישו.
בתיאבון...
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 4.0
תגובות גולשים למתכון שרימפס בטמפורה עם קרם חצילים שחור:
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד חסילונים:
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
חסילונים » שרימפס בטמפורה עם קרם חצילים שחור
|
קהילות הפורומים של Cooks
|
|