 לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 25 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
צילום: בועז לביא *
3719 צפיות
01 תגובות
ציון: 4.0
|
כבד » קובית כבד אווז על קרפאצו אננס ברולה
קובית כבד אווז על קרפאצו אננס ברולה
באדיבות: שף אורי זיסו, קטגוריה: כבד
פורסם בתאריך: 19.10.12
מתכון לכבד אווז צלוי, המוגש על קרפצו אננס ברולה ורוטב נענע מתקתק. באדיבות השף אורי זיסו, השף הראשי של זאפה אירועים.
משך ההכנה: 35 דקות • מספר מנות: 4 מנות
רשימת מצרכים:
200 גרם כבד אווז טרי ומפוטם 1 יחידה של אננס בשל 8 יחידות ערמונים מבושלים וקלופים 1/2 כוס מים 1/4 כוס סוכר עלים מצרור נענע שטופים סוכר לברולה 10 יחידות עגבניות שרי תמר קטנות זרעי כוסברה 150 גרם סוכר חמאה
אופן ההכנה:
- מניחים בסיר את העגבניות זרעי כוסברה והסוכר על אש קטנה ומכינים מין ריבת עגבניות שרי.
- מכינים סירופ סוכר של סוכר ומים מצמצמים קצת למרקם יותר סמיך מכבים את האש ומוסיפים את עלי הנענע עד שהעלים מקבלים צבע ירקרק יפה וזוהר בשלב הזה מסננים וסוחטים ומצננים כך שנקבל סירופ סוכר ירקרק עדין.
- מנקים את האננס וחוגים לפרוסות דקות ומניחים על צלחת הגשה מפזרים מעט סוכר מעל ושורפים עם ברנר או למי שאין ברנר אפשר בגריל עליון בתבנית אפיה כמובן בחום גבוה עד להשחמה.
- חותכים את הכבד למדליונים של 50 גרם לערך, מתבלים במלח ופלפל מטגנים אותם על מחבת טפלון פסים עד להשחמה (חשוב לא לטגן יתר על המידה) צריך לצאת במידת עשיה מידיום ויש כאלה שאוהבים פחות.
- מקפיצים פרוסות של ערמונים במעט חמאה עם מלח ופלפל.
- מניחים שתי פרוסות ערמונים על הקרפאצ'יו ועליו חתיכת כבד ומעל עגבנית שרי מפזרים בתחתית הצלחת מין הסירופ ומגישים.
בתיאבון...
 רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 4.0
תגובות גולשים למתכון קובית כבד אווז על קרפאצו אננס ברולה:
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד כבד:
|
|
קובית כבד אווז על קרפאצו אננס ברולה
מתכון לכבד אווז צלוי, המוגש על קרפצו אננס ברולה ורוטב נענע מתקתק. באדיבות השף אורי זיסו, השף הראשי של זאפה אירועים.
|
|
|
|
פטה כבד עוף
מתכון פשוט נטעים להכנת פטה כבד עוף, המתאים לארוחות חגיגיות או לסתם יום חול אם אתם רוצים להתפנק.
באדיבות: לינדה | תאריך פרסום: 02.11.11
|
|
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
כבד » קובית כבד אווז על קרפאצו אננס ברולה
|
קהילות הפורומים של Cooks





|
|