לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 6 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
צילום: דניאל לילה *
8487 צפיות
01 תגובות
ציון: 3.7
|
נתח אנטריקוט צלוי
באדיבות: לגעת באוכל, קטגוריה: סטייקים
פורסם בתאריך: 12.09.11
נתח אנטריקוט צלוי בשלמותו בניחוח שום ומרווה מוגש עם תפוחי אדמה קטנים בשלל עשבי תיבול ומיצי בשר, באדיבות שף עדי שוורץ מלגעת באוכל.
משך ההכנה: • מספר מנות:
רשימת מצרכים:
1 נתח אנטריקוט במשקל 1 ק"ג 2-3 כפות שמן זית 3/4 כף מלח אטלנטי 4 שיני שום 6 עלי מרווה טריים 3 כפות דבש/סילאן 1 כף חרדל דיז'ון גרגרים
לתפוחי אדמה: 1 שקית תפוחי אדמה קטנים מים לבישול תפוחי האדמה 1 כף מלח גס
לתיבול תפוחי האדמה: 1 ענף רוזמרין מנוקה מגבעול "רק עלים" 3 ענפי תימין "רק עלים" 3 ענפי אורגנו "רק עלים" 1/2 כוס שמן זית 1 כף תבלין טוסקנה 2 ראשי שום קלופים
אופן ההכנה:
לבשר:
- בקרש חיתוך קוצצים יחדיו את השום, מלח אטלנטי,עלי מרווה עד ליצירת מחית עדינה וריחנית תוך כדי הוספת השמן זית.
- מוסיפים לתערובת את הדבש והחרדל.
- מורחים את נתח הבשר בתערובת ומשרים את הבשר למשך שעתיים אפילו לילה.
לתפוח אדמה:
- בסיר מתאים מכניסים את תפוחי האדמה מכסים במים ומוסיפים כף מלח ומעלים על האש.
- מרגע הרתיחה נותנים עוד כ 5 דק'.
- מסננים ומצננים קלות.
- חוצים את תפוחי האדמה או משאירים שלמים לבחירתכם.
- מערבבים יחד עם שאר החומרים שימו לב שיני השום שלמים.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- מעבירים לתבנית אפיה ומעליהם לשים רשת בכדי שהבשר יטפטף על תפוחי האדמה.
לבשר:
- מחממים מחבת כבדה ללא שמן על להבה נמוכה כ 7 דק'.
- יוצקים מעט שמן זית ו"אוטמים" את הבשר כ 2-3 דק' מכל צד.
- מעבירים על הרשת בתנור.
זמנים:
- 1 ק"ג אנטריקוט 20-25 דק' בטמפרטורה של 200 מעלות.
- 20 דק' נוספות בטמפרטורה של 180 מעלות.
- על כל ק"ג נוסף יש להוסיף כ 15 דק' לערך.
- בסיום הצלייה מניחים לבשר לספוג את נוזליו כ 7 דק' לפני שפורסים אותו.
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 3.7
תגובות גולשים למתכון נתח אנטריקוט צלוי:
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד סטייקים:
|
|
ניו יורק סטייק (סטייק סינטה על עצם)
מתכון להכנת ניו יורק סטייק ביתי, הלא הוא נתח סינטה מובחר, המיושן עם העצם. ללקק את האצבעות!
|
|
|
|
סטייק ברוטב טחינה
מתכון להכנת סטייק ברוטב טחינה, באדיבות שומרי משקל, מתוך הספר אוכלים טוב. 4 מנות, כל מנה מכילה 6 נקודות.
|
|
|
|
סטייק סינטה במחבת: הסטייק המושלם
מתכון להכנת סטייק סינטה במחבת פסים ביתית, עם רוטב של יין אדום, קורנית, בצלצלי שאלוט, שום, פלפל שחור וחמאה.
|
|
|
|
נתח אנטריקוט צלוי
נתח אנטריקוט צלוי בשלמותו בניחוח שום ומרווה מוגש עם תפוחי אדמה קטנים בשלל עשבי תיבול ומיצי בשר, באדיבות שף עדי שוורץ מלגעת באוכל.
|
|
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
|
קהילות הפורומים של Cooks
|
|