![]() על האש » רוטב לתיבלון בשרים על האש רוטב לתיבלון בשרים על האש![]() באדיבות: , קטגוריה: על האש מחפשים תיבול לבשר על האש? שף מירי גרינברג מציגה ברוטב לתיבלון בשרים על האש, שלא יאכזב אתכם! משך ההכנה: 5 דקות • מספר מנות: בהתאם לכמות הבשרים רשימת מצרכים:2 כפות שמן אופן ההכנה:שמים בקערה את כל החומרים ומערבבים היטב. כדאי לתבלן את הבשרים כמה שעות לפני השימוש, על מנת שיספגו את הטעמים. בתיאבון! ![]() רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 4.0 תגובות גולשים למתכון רוטב לתיבלון בשרים על האש:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד על האש:
על האש » רוטב לתיבלון בשרים על האש |
![]()
|