צילום: Boris Ryzhkov, Fotolia *
על האש » רוטב לתיבלון בשרים על האש רוטב לתיבלון בשרים על האשבאדיבות: , קטגוריה: על האש מחפשים תיבול לבשר על האש? שף מירי גרינברג מציגה ברוטב לתיבלון בשרים על האש, שלא יאכזב אתכם! משך ההכנה: 5 דקות • מספר מנות: בהתאם לכמות הבשרים רשימת מצרכים:2 כפות שמן אופן ההכנה:שמים בקערה את כל החומרים ומערבבים היטב. כדאי לתבלן את הבשרים כמה שעות לפני השימוש, על מנת שיספגו את הטעמים. בתיאבון! רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 4.0 תגובות גולשים למתכון רוטב לתיבלון בשרים על האש:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד על האש:
על האש » רוטב לתיבלון בשרים על האש |
|