צלי » צלי כתף ביין צלי כתף בייןבאדיבות: , קטגוריה: צלי מתכון להכנת נתח צלי כתף ביין, טימין, חרדל ודבש. ואוו תנסו ותראו כמה שזה טעים! משך ההכנה: 3 שעות • מספר מנות: 8 רשימת מצרכים:נתח כתף בקר במשקל 1.5-2 ק"ג אופן ההכנה:יוצרים בנתח הבשר חריצים קטנים, באמצעות סכין. מכניסים לתוכם 5 מתוך עשרת שיני השום. מערבבים בקערה את החרדל, הדבש, הטימין והפלפל השחור ומורחים היטב על הנתח מכל צדדיו. מכסים בניילון ושומרים במקרר 24 שעות כדי שהנתח יספוג את כל הטעמים (לפחות 6 שעות). מחממים שמן במחבת גדולה ועמוקה ומשחימים את הנתח על להבה גבוהה. לאחר מכן מעבירים אותו לתבנית צלייה עמוקה.במחבת אחרת מחממים מעט שמן וכשהוא חם, מטגנים את יתר שיני השום, הבצל והגזר עד שהם מזהיבים. ולאחר מכן ממליחים ומוסיפים יין. את תכולת המחבת יוצקים על הבשר שבתבנית. מחממים תנור לחום בינוני ואופים את הכתף כשעתיים כשהוא מכוסה, עד שהנתח רך. לקראת סוף התהליך בודקים את מצב הנוזלים ומוסיפים מים לפי הצורך. מוציאים את הבשר ונותנים לו לעמוד כ-20 דקות לפני ההגשה. פורסים ומגישים. מומלץ להגיש עים תפוחי אדמה בגריל, אורז או פירה. רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 4.5 תגובות גולשים למתכון צלי כתף ביין:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד צלי:
צלי » צלי כתף ביין |
|