ERROR: Table './cooks_db1/ams_articleviews' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed
---
INSERT INTO ams_articleviews SET view_ip = INET_ATON('34.228.142.94'), view_user_id = 1, view_date = NOW(), view_user_agent = 'CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)', view_referer = '', view_article_id = 1352
---
מתכון : טארט אגסים ביין וגבינת עיזים - Cooks מתכונים
אתר מתכונים ואוכל שיתופי
בשר
בשר
גבינות
גבינות
דגים
דגים
מאפים
מאפים
מרקים
מרקים
לחם
לחם
סלטים
סלטים
פסטות
פסטות
פשטידות
פשטידות
סגור

שלום Guest, ברוך הבא
טארט אגסים ביין וגבינת עיזיםצילום: בועז לביא *
נקרא 1940 פעמים 1940 צפיות
0 תגובות 0 תגובות
4.0 ציון: 4.0

» טארט אגסים ביין וגבינת עיזים

טארט אגסים ביין וגבינת עיזים

4.0 כוכבים

באדיבות: קישריה, קטגוריה: טארט
פורסם בתאריך: 28.05.11

מתכון להכנת טארט אגסים ביין וגבינת עיזים, באדיבות הקונדיטורית יוספה בן כהן מרשת הקישריה.

משך ההכנה: שעה מספר מנות: 3-6 מנות

רשימת מצרכים:

רכיבים לבצק:
160 גרם חמאה
250 גרם קמח
70 גרם סוכר
1 ביצה

רכיבים למלית:
4 אגסים מוצקים ובשלים
1 כוס סוכר
1 כוס מים
1/2 כוס יין אדום
חופן פיסטוקים קצוצים גס
גליל גבינת עיזים
250 שמנת מתוקה
100 גרם גבינת מסקרפונה
3 ביצים
150 גרם סוכר
קורט מלח
1/2 כפית מחית וניל איכותית
75 גרם קורנפלור

אופן ההכנה:

  1. מכינים את הבצק: מכניסים למעבד מזון עם להב פלדה את קוביות החמאה, הקמח והמלח ומעבדים עד להיווצרות פירורים קטנים. מוסיפים את הסוכר והווניל ומערבבים שוב.
  2. מוסיפים את הביצים וממשיכים לעבד מעט בפולסים קצרים, רק עד שהפירורים מתאחדים לבצק. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר.
  3. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  4. מכינים את הקלתית: מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה דק, ומרפדים את התבנית. מניחים על הבצק נייר אפייה ועליו מפזרים קטניות כמשקולת. מכניסים לתנור החם לכ-10 דקות, ומצננים מעט
  5. מרתיחים בסיר קטן את המים, סוכר ויוצרים סירופ סמיך. מוסיפים את היין ומצמצמים עוד כדקה. בנתיים קולפים את האגסים ומוסיפים לסיר. מרתיחים ומבשלים על אש קטנה כ 10 דקות
  6. מצננים את האגסים וחוצים אותם. מוציאים את הליבה בעזרת סכין קטנה ומניחים על הקלתית.
  7. מפזרים טבעות גבינה בין האגסים ויוצקים את שאר חומרי המלית לאחר שעורבבו היטב
  8. מקשטים עם הפיסטוקים
  9. אופים את הטארט כ 30 דקות על חום בינוני של כ 170 מעלות עד שהתערובת מתייצבת והטארט זהוב ויפה.

בתיאבון!



הרשם לקבלת עדכונים מהבלוג במייל

רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?


פרטיותך מובטחת. לא נחשוף את פרטיך. בכל רגע תוכל לבטל הרשמה לדיוור זה.

פרסם מתכונים באתר Cooks!

הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.


ציון הגולשים: 4.0

תגובות גולשים למתכון טארט אגסים ביין וגבינת עיזים:

הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.

חפש מתכונים נוספים באתר:

וזה לא הכל... הנה עוד טארט:

עוגת טורט תפוזים עוגת טורט תפוזים

מתכון מרענן וטעים להכנת עוגת טורט תפוזים ביתית, בזיגוג נפלא.
באדיבות: שף מירי גרינברג | תאריך פרסום: 07.09.12
טארט דובדבנים על מצע גבינה וקצפת טארט דובדבנים על מצע גבינה וקצפת
בתיה דורון

מתכון של בתיה דורון להכנת טארט דובדבנים על מצע גבינה וקצפת.
באדיבות: בתיה דורון | תאריך פרסום: 09.08.11
טארט תאנים ביוגורט טארט תאנים ביוגורט

מתכון להכנת טארט תאנים ביוגורט, באדיבות הקונדיטורית יוספה בן כהן מרשת הקישריה.
באדיבות: קישריה | תאריך פרסום: 28.05.11
טארט גבינה בסגנון כנאפה טארט גבינה בסגנון כנאפה

מתכון לטארט גבינה בסגנון כנאפה, באדיבות הקונדיטורית יוספה בן כהן מרשת הקישריה.
באדיבות: קישריה | תאריך פרסום: 28.05.11
טארט אגסים ביין וגבינת עיזים טארט אגסים ביין וגבינת עיזים

מתכון להכנת טארט אגסים ביין וגבינת עיזים, באדיבות הקונדיטורית יוספה בן כהן מרשת הקישריה.
באדיבות: קישריה | תאריך פרסום: 28.05.11
טארט מהיר של בננות וקרם שקדים טארט מהיר של בננות וקרם שקדים

טארט מהיר של בננות וקרם שקדים, מאת צ'רלי פדידה, שף מלון שרתון תל אביב ומסעדת אוליב ליף. באדיבות סוגת.
באדיבות: yaffapr | תאריך פרסום: 19.10.10
טארט שוקולד טארט שוקולד

מתכון להכנת טארט שוקולד, באדיבות השף קונדיטור עמיר לוליאן מליליות BAKERY.
באדיבות: עמיר לוליאן | תאריך פרסום: 03.09.10
טארט פירות טארט פירות

מתכון הכנת טארט פירות, משקדים, וניל, קמח, חמאה ופירות העונה. טעים ומרענן.
באדיבות: עמיר לוליאן | תאריך פרסום: 03.09.10
טארט פירות עונתי טארט פירות עונתי

מתכון להכנת טארט פירות עונתי פריך ואנין טעמים, באדיבות מיקי שמו, מבעלי קונדיטוריית "שמו הקונדיטוריה".
באדיבות: שמו הקונדיטוריה | תאריך פרסום: 18.05.10
דיווח על מתכון בעייתי דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)



» טארט אגסים ביין וגבינת עיזים

הצטרפו אלינו בפייסבוק


קהילות הפורומים של Cooks


מסעדת רג'ינה

קורס ברמנים - בר מאסטר






סלטים
סלט טאבולה
סלט טונה
סלט עגבניות
סלט פסטה

ירקות
בישול צמחוני
חצילים
ירקות מבושלים
סלט ירקות

בשר
בשר בקר
קציצות בשר
כנפי עוף
עוף בתנור

דגים
אמנון
טונה
סלמון
סרדינים

ממולאים
בשר ממולא
כרוב ממולא
פלפלים ממולאים
עוף ממולא

פשטידות
פשטידת בצל
פשטידת פטריות
פשטידת תפוחי אדמה
פשטידות דיאטטיות

מתכונים לחג
מתכונים לראש השנה
מתכונים לשבועות
מתכונים לפסח
מתכונים לחנוכה

עוגות ועוגיות
עוגת שוקולד
עוגת גבינה
עוגת שמרים
עוגיות שוקולד