פירמידת מוס שוקולד עם טראפלס שוקולד
באדיבות: תום, קטגוריה: מתוקים וקינוחים
פורסם בתאריך: 07.02.12
מתכון להכנת פירמידת מוס שוקולד וויסקי עם טראפלס שוקולד טעים.
משך ההכנה: 10 דקות נטו • מספר מנות: 8 מנות
אופן ההכנה:
להכנת הטראפלס:
- מרתיחים שמנת בסיר. מוסיפים שוקולד וחמאה ומערבבים היטב עד שנמסים. שמים במקרר לשעתיים.
- יוצרים כדורים קטנים בעזרת כף פריזייאן או סקופר קטן ושומרים במקרר. לצורך הכנת המנה נזדקק ל-8 כדורים בלבד.
להכנת הטורט:
- בקערה, מקציפים ביצים וסוכר עד לקבלת קצף יציב.
- בקערה נפרדת, מערבבים קמח וקקאו ובתנועת קיפול מוסיפים לקצף הביצים.
- משמנים תבנית, יוצקים את התערובת ואופים כ-14 דקות או עד שקיסם יוצא יבש. מצננים את הטורט.
- פורסים פרוסה, בעובי 1 ס"מ מקוטר העוגה, וחותכים אותה למרובעים בגודל תחתית הפירמידה או לעיגולים בקוטר הקוקוטים.
להכנת המוס:
- במיקסר מקציפים שמנת ולאחר מספר שניות מוסיפים סוכר. ממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה. בקערה נפרדת מקציפים חלמונים עם וויסקי.
- בתנועות קיפול ובהדרגה מוסיפים את הקצפת לשוקולד המומס, ואת החלמונים המוקצפים לתערובת השוקולד והקצפת.
מרכיבים את המנה:
- ממלאים עד חצי מגובה התבנית (פירמידה או קוקוט) במוס, שמים טראפל על המוס וממלאים ביתרת המוס.
- על המוס מניחים פרוסת טורט ומעבירים למקפיא ל-4 שעות.
- מוציאים מהקפאה, הופכים את המוס על צלחת ומפשירים כשעתיים במקרר ומגישים.
באהבה מקייטרינג צבעים מתוקים ,נשמח עם תבקרו באתרנו www.sweetcolors.co.il
אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך
|
|
טראפלס שוקולד
מתכון ביתי להכנת כדורי טראפלס שוקולד. מתאים גם לוואריאציות שונות לפי בחירה והעדפה אישית.
|
|
|
|
טרפלס שוקולד תפוזים וג'ינג'ר
מתכון להכנת טרפלס שוקולד תפוזים וג'ינג'ר, עם נגיעות ליקר משובח וגרדת תפוז.
|
|
|
|
מתכון להכנת מאלבי
מתכון להכנת מלאבי אמיתי, באדיבות קייטרינג צבעים מתוקים.
|
|
|
|
מרציפן: מתכון למרציפן שקדים קלאסי
מחפשים מתכון להכנת מרציפן? קבלו מתכון למרציפן שקדים קלאסי, שמתאים להכנת עוגיות מרציפן או תוספות לעוגות.
|
|
|
|
מלבי: מתכון למלבי חלבי
מחפשים מתכון להכנת מלבי איכותי וטעים? קבלו מתכון למלבי חלבי, פשוט ונימוח, עם סירופ מי ורדים מעל.
|
|
|
|
קינוח ערמונים
מתכון לקינוח ערמונים מתוק וטעים, עם אגוזים, קצפת מתוקה ורום בקרדי.
באדיבות: ריצ קצפת | תאריך פרסום: 09.10.12
|
|
|
|
מלבי מוקצף
חושבים להכין מלבי ביתי? אין בעיה! הנה מתכון למלבי מוקצף, עם מעט מי ורדים מלמעלה. טעים בטירוף!
באדיבות: ריצ קצפת | תאריך פרסום: 09.10.12
|
|
|
|
בקלאווה
רוצה לדעת איך מכינים בקלאווה? הנה מתכון קלאסי להכנת בקלאווה ביתית נפלאה!
|
|
|
|
קרם פטיסייר
מתכון לקרם פטיסייר קלאסי: קרם רב שימושי, בעל מירקם עשיר, טעם נפלא וסגולות "קשירה" שהופכות אותו לבסיס טוב לקרמים ומליות בטעמים שונים.
|
|
|
|
מאפינס שוקולד ציפס
מתכון להכנת מאפינס שוקולד ציפס קל להכנה וטעים במיוחד!
באדיבות: יוסי | תאריך פרסום: 13.06.12
|
|