לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 7 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
צילום: sweet dreams *
4191 צפיות
01 תגובות
ציון: 4.0
|
מרק בורשט - מרק כרוב אדום
באדיבות: sweet dreams, קטגוריה: אוכל קווקזי
פורסם בתאריך: 01.04.11
מתכון להכנת מרק בורשט, מרק כרוב אדום בסגנון קווקזי.
משך ההכנה: שעה - שעה וחצי • מספר מנות: מתכון ל-6 מנות
רשימת מצרכים:
1 עוף שלם חתוך ושטוף ½ כרוב 3 תפו"א בצל גדול אחד ½ כוס פטרוזיליה קצוצה ½ כוס כוסברה קצוצה ½ כוס שמיר קצוץ 3 כפות גדושות רסק עגבניות כף מלח כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
- מרתיחים 5 ליטר מים בסיר, כשהמים מבעבעים מוסיפים את כף המלח וכפית הפלפל ומכניסים פנימה את העוף החתוך.
- חותכים את הכרוב דק, קולפים את התפו"א וחותכים אותם לרבעים.
- עם כף מוציאים מהסיר את הקצף שנוצר על פני המים ומכניסים פנימה את הכרוב והתפו"א שחתכנו ומנמיכים מעט את האש.
- קוצצים את הבצל ומטגנים על אש בינונית עד להזהבה, אחרי הזהבה מוסיפים את רסק העגבניות, פטרוזיליה, כוסברה, שמיר וחצי כוס מים. מערבבים היטב.
- בודקים אם יש עוד קצף על פני המים בסיר ומוציאים אותו שוב עם כף.
- מכניסים פנימה את תערובת הבצל.
- נותנים למרק להתבשל עוד כ- 20 דקות.
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 4.0
תגובות גולשים למתכון מרק בורשט - מרק כרוב אדום:
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד אוכל קווקזי:
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
|
קהילות הפורומים של Cooks
|
|