 לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 14 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
צילום: sweet dreams *
6175 צפיות
01 תגובות
ציון: 4.5
|
כיסוני בשר במרק צח
באדיבות: sweet dreams, קטגוריה: אוכל קווקזי
פורסם בתאריך: 28.03.11
מתכון להכנת כיסוני בשר במרק צח בסגנון קווקזי, עם בשר בקר, כוסברה ושום.
משך ההכנה: משתנה, אני מכינה אותם כמעט בכל שבוע.. זה לוקח לי בערך שעה וחצי. אך למתחילים זה יכול לקחת אפילו 3-4 שעות • מספר מנות: כ-150 יחידות:
רשימת מצרכים:
לבצק: קילו קמח 1 כפית מלח 500 מ"ל (2 כוסות) מים
למילוי: קילו בשר בקר טחון, 2 בצלים 1 כוס כוסברה קצוץ מלח, פלפל למרק (כמות לכ-50 יחידות): כ-4 ליטר מים 5 שיני שום פרוסים
אופן ההכנה:
אופן הכנה:
- מכניסים את הקמח מלח ו-80% מהמים למיקסר ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד, בודקים את מצב הוספת הנוזלים. נותנים לבצק מנוחה כ-20 דקות.
- קוצצים את הבצל דק מאד במעבד מזון או מגררים בפומפייה, ומערבבים את כל חומרי המילוי יחד.
- מרדדים את הבצק לעובי של כ-4 מ"מ וקורצים עיגולים.
- מניחים את המילוי על העיגולים, יוצרים צורה של חצי ירח ומהדקים את הקצוות... הסגירה שאני עשיתי לכיסונים היא סגירה מסורתית של העדה הקווקזית, אי אפשר להסביר אותה בכתב לכן רשמתי הסבר לסגירה חלופית.
- מניחים את הכיסונים על תבנית מקומחת קלות במרחק של 4 מ"מ אחד מהשני כדי שלא יידבקו,שומרים במקפיא.
הכנת המרק:
- מרתיחים מים בסיר.
- מטגנים את פרוסות שיני השום עד להזהבה.
- כשהמים רותחים, שמים בפנים כף מלח ואת שיני השום המטוגנים יחד עם השמן שאיתו טיגנתם את השום.
- שמים בפנים כ-50 יחידות כיסונים.
- הכיסונים מוכנים כשהם צפים.
 רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 4.5
תגובות גולשים למתכון כיסוני בשר במרק צח:
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד אוכל קווקזי:
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
|
קהילות הפורומים של Cooks





|
|