לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 10 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
4258 צפיות
01 תגובות
ציון: 4.0
|
מתכון להכנת בורקס טורקי
באדיבות: שף מירי גרינברג, קטגוריה: אוכל תורכי
פורסם בתאריך: 05.09.13
איך מכינים בורקס טורקי? פשוט מאוד! קבלו מתכון זריז, אותנטי וטעים להפליא, מאת השף מירי גרינברג.
משך ההכנה: כשעה • מספר מנות: 5-10 מנות
רשימת מצרכים:
1 כוס שמן 1 כוס מים קורט מלח 2 כפות קשקבל מגורד דק קמח לפי הצורך (בערך 1 ק'ג)
למילוי: 2 כפות גבינת קוטג 120 גרם גבינה בולגרית 100גרם גבינה צהובה מגורדת 50 גרם גבינת קשקבל מגורדת 1/2 תפוח אדמה (בינוני) מבושל ומגורד 1/2 ביצה טרופה (1/2 נשאר לציפוי)
אופן ההכנה:
- שמים בקערה את השמן,מים,מלח,קשקבל מגורד ומערבבים.מתחלים להוסיף את הקמח תוך כדי לישה עד ליצירת בצק אחיד (לא קשה-בינוני).מניחים את הבצק בצד לנוח למשך 1/2 שעה.
- מחממים את התנור ל-200 מעלות.
- בינתיים מכינים את המילוי שמים בקערה את כל החומרים ומערבבים.
- לשים שוב את הבצק ויוצרים כדורים בגודל הרצוי. משטחים כל כדור לעלה במרכז שמים מעט מהמילוי מקפלים לחצי ומהדקים את הקצוות.מניחם את הבורקס המוכן בתבנית מרופדת בנייר אפיה מורחים מעל ביצה ומפזרים שומשום או גבינה צהובה מגורדת.מכניסים לתנור חם ואופים עד לקבלת צבע זהוב.
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 4.0
תגובות גולשים למתכון מתכון להכנת בורקס טורקי:
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד אוכל תורכי:
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
|
קהילות הפורומים של Cooks
|
|