לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 9 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
11274 צפיות
01 תגובות
ציון: 3.3
|
קציצות כרישה (קפטיקאס דה פרסה)
באדיבות: שף מירי גרינברג, קטגוריה: אוכל תורכי
פורסם בתאריך: 10.02.14
מתכון לקציצות כרישה בנוסח יהודי טורקיה (קפטיקאס דה פרסה). מתכון תורכי מסורתי לקציצות פרסה עם בשר טחון.
משך ההכנה: 45 דקות • מספר מנות: 6-12 מנות
רשימת מצרכים:
1 ק״ג פרסה (6 כרישות גדולות) 1 תפוח-אדמה גדול 250 גרם בשר טחון 2 ביצים מלח, פלפל 1/2 כוס קמח מצה או פרורי לחם
לציפוי: 1 ביצה ½ כוס קמח רגיל או קמח תפוח אדמה ½ כוס פרורי לחם או קמח מצה
אופן ההכנה:
- לוקחים את הפרסה וחותכים לחתיכות בגודל בינוני שוטפים טוב טוב ומבשלים. כאשר הפרסה רכה, מסננים את המים, וסוחטים היטב. שוטפים קולפים ומבשלים את תפוח האדמה במים עד לריכוך ומסננים.במטחנת בשר (או במעבד מזון) טוחנים היטב את הפרסה ואת תפוח האדמה. מערבבים בקערה את הביצים, הפלפל המלח והבשר הטחון ומוסיפים את תערובת הפרסה, תפוח-האדמה ופירורי הלחם או קמה מצה.
- כשהתערובת אחידה, יוצרים קציצות בגודל בינוני ופוחסים אותן מעט.
- טובלים את הקציצות בקמח אחר כך בביצה ובסוף בפרורי לחם או קמח מצה מטגנים את הקציצות משני צידיהן במחבת עם שמן.
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 3.3
תגובות גולשים למתכון קציצות כרישה (קפטיקאס דה פרסה):
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד אוכל תורכי:
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
|
קהילות הפורומים של Cooks
|
|