לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 12 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
צילום: מכללת השף *
7310 צפיות
01 תגובות
ציון: 4.5
|
עוגת קטיפה אדומה
באדיבות: מכללת השף, קטגוריה: עוגות ועוגיות
פורסם בתאריך: 05.09.11
מתכון להכנת עוגת קטיפה אדומה (Red Velved Cake), באדיבות השף שליו קמחי.
משך ההכנה: 5-10 מנות • מספר מנות: 35 דקות
רשימת מצרכים:
200 גר חמאה מרוככת (לא מומסת) 480 גרם סוכר 6 ביצים 2 כפות צבע מאכל אדום 0.5 כפית אבקת קקאו 450 גרם קמח לבן 200 מ"ל ריוויון 10 מ"ל תמצית וניל 1/2 כפית מלח 10 גרם סודה לשתיה 20 מ"ל חומץ
לציפוי: 230 גרם גבינת שמנת לא מלוחה (רק פילדלפיה) 340 גרם שוקולד לבן 200 גרם חמאה מורכבת (לא מומסת) 100 גרם דובדבנים מסוכרים לקישוט
אופן ההכנה:
- לחמם תנור לכ- 165 מעלות
- להקציף כוס חמאה עם הסוכר, להוסיף את הביצים אחת אחת, להוסיף צבע מאכל ואבקת קקאו.
- בקערה לערבב קמח עם ריוויון, תמצית וניל ומלח ולהוסיף למסה.
- לערבב סודה לשתיה עם חומץ ולהוסיף למסה, לאחד את המסה ולמזוג ל-3 תבניות עגולות משומנות ומקומרות – באופן שווה.
- אפייה: 25 דקות.
להכנת את הציפוי:
- להמיס שוקולד לבן על בן מארי (לטמפרטורה פושרת).
- להקציף את הגבינה עד שתהיה אוורירית וקלה ובעדינות להוסיף את השוקולד והחמאה.
- להמשיך להקציף עד קבלת טקסטורה של שמנת מוקצפת.
הרכבת העוגה:
- ליישר את שלושת הטורטים ליצירת מצב נוח למריחת הציפוי. לבנות מגדל בן שלוש קומות אשר בין הקומות שכבת קרם ציפוי בגובה אחיד.
- לצפות את העוגה במריחה אחידה בחלק העליון ובדפנות.
- ניתן לזלף בחלק העליון לעיטור וכן להוסיף פרי אדום לקישוט.
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 4.5
תגובות גולשים למתכון עוגת קטיפה אדומה:
חיים טויטו
עוגה ברמה, מאוד עשירה ומיוחדת לחג ראש השנה. אהבתי.
18.09.11, בשעה 20:10
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד עוגות ועוגיות:
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
|
קהילות הפורומים של Cooks
|
|