לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 15 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
צילום: kandovit *
3973 צפיות
01 תגובות
ציון: 3.0
|
קציצות בשר » קציצות בקר ברוטב עם שעועית רחבה (לא מטוגן)
קציצות בקר ברוטב עם שעועית רחבה (לא מטוגן)
באדיבות: kandovit, קטגוריה: קציצות בשר
פורסם בתאריך: 08.04.12
קציצות בקר עסיסיות ברוטב עגבניות (שנאפות בתנור ואז מתבשלות ברוטב עגבניות) עם שעועית רחבה. אין ילד שלא יאהב את זה! גם טעים וגם בריא!
משך ההכנה: שעה וחצי • מספר מנות: 6 מנות
רשימת מצרכים:
500 גרם בשר טחון בצל קטן/בינוני קישוא בינוני חופן כוסברה חופן פטרוזילה 2 שיני שום כפית וחצי מלח גס חצי כפית פלפל 2 כפות שמן זית
לרוטב: רסק עגבניות קטן עגבניה אחת 3 שיני שום גדולים מעט סלרי
אופן ההכנה:
- במיקסר או ידני, קוצצת את הבצל, קישוא, כוסברה חופן ופטרוזיליה חופן, 1-2 שיני שום.
- שמה את הבשר בקערה ומוסיפה את מה שקצצת.
- מוסיפה כפית וחצי של מלח (גס) וחצי כפית פלפל (לפי הטעם).
- ניתן להוסיף גם צ'ילי אם רוצים שיצא קצת חריף.
- מגלגלת כדורי בשר ויוצרת צורה אובלית (שימוש במים על הידיים עוזר שלא ידבק הבשר ליד). מניחה על תבנית משומנת לתנור למשך 40 דק בחום של 180-200.
- אחרי שהקציצות השחימו, מוציאה אותם לסיר (כולל את הנוזלים שיצאו).
- בסיר מוסיפה רסק עגבניות אחד, עגבניה קצוצה גס ושום חתוך גס/עבהמוסיפה את ה"מקלות" (קצוות) של הסלרי, את העלים מוסיפה כמה דקות לקראת הסוף.
- את הקציצות לבשל עוד חצי שעה.
- בכל מקרה, הכל תלוי בגודל של הקציצה, צריך שהיא תהיה מוכנה מפנים.
- תמיד ניתן לקחת את אחת הקציצות ולבדוק.
- *ניתן להוסיף שעועית (רחבה או רגילה) בזמן הבישול, אני אוהבת להכניס אותה 15 לקראת הסוף, שתהיה קצת קשה.
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 3.0
תגובות גולשים למתכון קציצות בקר ברוטב עם שעועית רחבה (לא מטוגן):
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד קציצות בשר:
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
קציצות בשר » קציצות בקר ברוטב עם שעועית רחבה (לא מטוגן)
|
קהילות הפורומים של Cooks
|
|