שונות » תבשיל בורגול כתוספת למנה עיקרית תבשיל בורגול כתוספת למנה עיקריתבאדיבות: , קטגוריה: שונות תבשיל בורגול עשיר וטעים כתוספת לבשר. טעים, מזין, ולא כרוך בעבודה רבה. משך ההכנה: 20 דקות • מספר מנות: 5 מנות רשימת מצרכים:שמן חמניות, בצל גדול חתוך לקוביות, קופסה קטנה של עגבניות מרוסקות, פלפל שחור, מלח. אופן ההכנה:שוטפים 3 כוסות בורגול גס ומייבשים במסננת (אין צורך להשרות מראש) בסיר עמוק משחימים את קוביות הבצל ומוסיפים לזה את העגבניות המרוסקות. נותנים ערבוב קל ומוסיפים את הבורגול עם 2 כוסות מים. מפלפלים קמעה ומוסיפים כפית מלח. נותנים לתערובת להתבשל על אש קטנה עד להתרככות ולהתאדות הנוזלים. אם מגישים את הבורגול לצד צלי, אפשר לנצל את רוטב הצלי על הבורגול. מתכון קליל, טעים, מזין, ולא כרוך בעבודה רבה. רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 4.0 תגובות גולשים למתכון תבשיל בורגול כתוספת למנה עיקרית:היי לירי, ניתן לקנות בורגול גס בכל חנויות התבלינים למיניהן ולעתים בסופר. ניתן גם להשרות במים חמים למשך כחצי שעה ולסנן. 14.08.10, בשעה 16:49 לירי היי לינדה רציתי לדעת היכן ניתן לקנות בורגול גס (ברב המקומות הוא דק-לטבולה) כמו כן-האם לא עדיף להשרות את הבורגול במים חמים? 14.08.10, בשעה 16:48 הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב. חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד שונות:
שונות » תבשיל בורגול כתוספת למנה עיקרית |
|