חצילים » קרפצ'יו חצילים עם גבינת פקורינו ובצל כבוש קרפצ'יו חצילים עם גבינת פקורינו ובצל כבושבאדיבות: , קטגוריה: חצילים מתכון להכנת קרפצ'יו חצילים עם גבינת פקורינו ובצל כבוש. המתכון הבא מגיע מאיטליה, ומשתלב נפלא בקונספט של קייטרינג חלבי. משך ההכנה: 40 דקות • מספר מנות: 4 מנות רשימת מצרכים:3 חצילים ארוכים וצרים פרוסים לטבעות בעובי של כ-8 מילימטר אופן ההכנה:לחצילים:
לבצל הכבוש:
הכנת המנה:
הערה: אפשר להחליף את גבינת הפיקורינו גם בפרמז'ן. המלצה: לצד המנה מומלץ ללגום יין גוורצטרמינר חצי יבש ולהוסיף פרוסות באגט טרי. המתכון באדיבות שף ניצן ויקטורוביץ, קייטרינג צבעים מתוקים www.sweetcolors.co.il חצילים
גבינת פקורינו
גזר
בזיליקום
לימונים
שמן זית
חומץ בלסמי
בצל
ציפורן
עלי דפנה
יין לבן
חומץ תפוחים
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 3.0 תגובות גולשים למתכון קרפצ'יו חצילים עם גבינת פקורינו ובצל כבוש:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד חצילים:
חצילים » קרפצ'יו חצילים עם גבינת פקורינו ובצל כבוש |
|