לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 16 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
צילום: יעל אילן *
2370 צפיות
01 תגובות
ציון: 3.0
|
סופגניות בזיליקום ופסטו
באדיבות: קונדיטורית מתוקה, קטגוריה: סופגניות
פורסם בתאריך: 19.11.11
מתכון לסופגניות בזיליקום ופסטו, באדיבות הקונדיטורית מירי ארזי מרשת מתוקה.
משך ההכנה: 45 דקות • מספר מנות: 35-40 סופגניות
רשימת מצרכים:
רכיבים לבצק: 1 ושלושת רבעי כוסות חלב 50 גרם שמרים טריים חצי כוס סוכר 1 קילוגרם קמח 2 ביצים גדולות 1 כפית פרג שלם 1 כפית אורגנו יבש 1 כפית טימין יבש 35 גרם בזיליקום טרי קצוץ גס 1 כפית פסטו איכותי 2 כפות ויסקי/ברנדי 10 גרם חמאה חתוכה ל 8 קוביות בטמפרטורת החדר 15 גרם מלח 2 ליטר שמן קנולה לטיגון
רכיבים לציפוי: 500 גבינה בולגרית למריחה 10% של גד מעט פסטו ובזיליקום טרי לקישוט
אופן ההכנה:
- מערבבים בקערת המיקסר במהירות נמוכה את החלב, השמרים והסוכר כדקה.
- מוסיפים את הקמח, הביצים,תבלינים יבשים, בזיליקום, פסטו והאלכוהול.
- מערבבים במהירות נמוכה כ- 5 דקות, ומכניסים את החמאה/מרגרינה לקערה בהדרגה קוביה אחר קוביה.
- כאשר נוצר בצק מוסיפים את המלח ולשים עוד כ- 4 דקות במהירות גבוהה יותר עד יצירת בצק אחיד גמיש רך, ולא דביק. אין צורך בהתפחת הבצק, מתחילים לעבוד מיד;
- מחלקים את הבצק לכדורים במשקל 30-40 גרם לסופגנייה קטנה, ומכדררים אותם לעיגולים חלקים. מניחים את כדורי הבצק על תבנית משומנת היטב במרווחים זה מזה, עליהם מניחים מגבת מטבח ובטמפ' החדר מתפיחים עד שיכפילו את נפחן.
- במקביל בזמן התפיחה, מחממים סיר רחב עם שמן (2 ליטר שמן קנולה, בגובה חצי הסיר) בטמפרטורה גבוהה של כ-150 מעלות. צריך להיזהר שהשמן לא יהיה חם מדי, אחרת הסופגניות לא יהיו מוכנות מבפנים, הסופגנייה צריכה לתפוח בשמן ולהיטגן 2 דקות מכל צד.
- את הסופגניות רצוי להעביר עם מרית משומנת מהמגש לשמן החם בזהירות, כשהפנים העגולות נכנסות עם הפנים לשמן, והחלק הישר מציץ החוצה, מטגנים עד לקבלת צבע זהוב, 2 דקות מכל צד, מעבירים למסננת, נותנים להתקרר בטמפרטורת החדר.
הכנת הציפוי:
- מעבירים את הגבינה לשק זילוף.
- מחוררים את הסופגניה, וממלאים בנדיבות, עם כפית מקשטים במעט פסטו כל סופגניות.
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 3.0
תגובות גולשים למתכון סופגניות בזיליקום ופסטו:
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד סופגניות:
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
|
קהילות הפורומים של Cooks
|
|