ERROR: Table './cooks_db1/ams_articleviews' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed
---
INSERT INTO ams_articleviews SET view_ip = INET_ATON('3.80.4.76'), view_user_id = 1, view_date = NOW(), view_user_agent = 'CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)', view_referer = '', view_article_id = 1670
---
מתכון : סופגניות תות עם גבינת מסקרפונה - Cooks מתכונים
אתר מתכונים ואוכל שיתופי
בשר
בשר
גבינות
גבינות
דגים
דגים
מאפים
מאפים
מרקים
מרקים
לחם
לחם
סלטים
סלטים
פסטות
פסטות
פשטידות
פשטידות
סגור

שלום Guest, ברוך הבא
סופגניות תות עם גבינת מסקרפונהצילום: יעל אילן *
נקרא 1656 פעמים 1656 צפיות
0 תגובות 0 תגובות
5.0 ציון: 5.0

» סופגניות תות עם גבינת מסקרפונה

סופגניות תות עם גבינת מסקרפונה

5.0 כוכבים

קונדיטורית מתוקה

באדיבות: קונדיטורית מתוקה, קטגוריה: סופגניות
פורסם בתאריך: 19.11.11

מתכון להכנת סופגניות גבינה תות ומסקרפונה, באדיבות הקונדיטורית מירי ארזי מרשת מתוקה.

משך ההכנה: כשעה וחצי מספר מנות: 35-40 סופגניות

רשימת מצרכים:

רכיבים לבצק:
1 ושלושת רבעי כוסות חלב
50 גרם שמרים טריים
חצי כוס סוכר
1 קילוגרם קמח
2 ביצים גדולות
1 כפית תמצית וניל גרגירים
1 כפית גרידת תפוז או לימון
2 כפות ויסקי/ברנדי
100 גרם חמאה חתוכה ל-8 קוביות בטמפרטורת החדר
10 גרם מלח
2 ליטר שמן קנולה לטיגון

רכיבים לציפוי:
250 גרם גבינת מסקרפונה של גד
חצי כוס סוכר
רבע כפית גרידת לימון
רבע מקל וניל
קונפיטורה / ריבת תות איכותית

אופן ההכנה:

  • מערבבים בקערת המיקסר במהירות נמוכה את החלב, השמרים והסוכר כדקה. מוסיפים את הקמח, הביצים,תמצית וניל גרדה והאלכוהול.
  • מערבבים במהירות נמוכה כ-5 דקות, ומכניסים את החמאה לקערה בהדרגה קוביה אחר קוביה. 
  • כאשר נוצר בצק מוסיפים את המלח ולשים  עוד כ-4 דקות במהירות גבוהה יותר עד יצירת בצק אחיד גמיש רך, ולא דביק. אין צורך בהתפחת הבצק, מתחילים לעבוד מיד;
  • מחלקים את הבצק לכדורים במשקל 30-40 גרם לסופגנייה קטנה, ומכדררים אותם לעיגולים חלקים.
  • מניחים את כדורי הבצק על תבנית משומנת היטב במרווחים זה מזה, עליהם מניחים מגבת מטבח ובטמפ' החדר מתפיחים עד שיכפילו את נפחן.
  • במקביל בזמן התפיחה, מחממים סיר רחב עם שמן (2 ליטר שמן קנולה, בגובה חצי הסיר) בטמפרטורה גבוהה של כ-150 מעלות.  צריך להיזהר שהשמן לא יהיה חם מדי, אחרת הסופגניות לא יהיו מוכנות מבפנים. את הסופגניות רצוי להעביר עם מרית משומנת מהמגש לשמן החם בזהירות, כשהפנים העגולות נכנסות עם הפנים לשמן, והחלק הישר מציץ החוצה. מטגנים עד לקבלת צבע זהוב, 2 דקות מכל צד, מעבירים למסננת, ומגישים את הסופגניות בטמפרטורת החדר.

הכנת הציפוי:

  • בקערה מניחים את המסקרפונה גד, סוכר גרדה ווניל וע"י מטרפה ידנית מערבבים הייטב עד שהסוכר נמס והמילוי הפך ל"קרמי ".
  • מכניסים את ציפוי המסקרפונה לשק זילוף , מזלפים כתר בראש הסופגניה וממלאים את החלל הנותר בקונפיטורה
  • מסדרים את הסופגניות בצלחת הגשה חגיגית ויפה... בתיאבון!


הרשם לקבלת עדכונים מהבלוג במייל

רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?


פרטיותך מובטחת. לא נחשוף את פרטיך. בכל רגע תוכל לבטל הרשמה לדיוור זה.

פרסם מתכונים באתר Cooks!

הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.


ציון הגולשים: 5.0

תגובות גולשים למתכון סופגניות תות עם גבינת מסקרפונה:

הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.

חפש מתכונים נוספים באתר:

וזה לא הכל... הנה עוד סופגניות:

בורבושלה (שבקייה של אשכנזים) בורבושלה (שבקייה של אשכנזים)

מתכון להכנת בורבושלה: רצועות בצק מטוגנות וממתוקות באבקת סוכר (שבקייה של אשכנזים).
באדיבות: שף מירי גרינברג | תאריך פרסום: 09.10.12
סופגניות תות עם גבינת מסקרפונה סופגניות תות עם גבינת מסקרפונה
קונדיטורית מתוקה

מתכון להכנת סופגניות גבינה תות ומסקרפונה, באדיבות הקונדיטורית מירי ארזי מרשת מתוקה.
באדיבות: קונדיטורית מתוקה | תאריך פרסום: 19.11.11
סופגניות בצל סופגניות בצל
קונדיטורית מתוקה

מתכון להכנת סופגניות בצל, באדיבות הקונדיטורית מירי ארזי מרשת מתוקה.
באדיבות: קונדיטורית מתוקה | תאריך פרסום: 19.11.11
סופגניות גבינה ופירורים סופגניות גבינה ופירורים
קונדיטורית מתוקה

מתכון לסופגניות גבינה ופירורים, באדיבות הקונדיטורית מירי ארזי מרשת מתוקה.
באדיבות: קונדיטורית מתוקה | תאריך פרסום: 19.11.11
סופגניות בזיליקום ופסטו סופגניות בזיליקום ופסטו
קונדיטורית מתוקה

מתכון לסופגניות בזיליקום ופסטו, באדיבות הקונדיטורית מירי ארזי מרשת מתוקה.
באדיבות: קונדיטורית מתוקה | תאריך פרסום: 19.11.11
ספינג' תפוזים ספינג' תפוזים
מכללת השף

מתכון להכנת ספינג' תפוזים, באדיבות שף שליו קימחי. מרצה במכללת השף.
באדיבות: מכללת השף | תאריך פרסום: 17.09.11
דיווח על מתכון בעייתי דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)



» סופגניות תות עם גבינת מסקרפונה

הצטרפו אלינו בפייסבוק


קהילות הפורומים של Cooks


מסעדת רג'ינה

מתכונים בעשר דקות

קורס ברמנים - בר מאסטר






סלטים
סלט טאבולה
סלט טונה
סלט עגבניות
סלט פסטה

ירקות
בישול צמחוני
חצילים
ירקות מבושלים
סלט ירקות

בשר
בשר בקר
קציצות בשר
כנפי עוף
עוף בתנור

דגים
אמנון
טונה
סלמון
סרדינים

ממולאים
בשר ממולא
כרוב ממולא
פלפלים ממולאים
עוף ממולא

פשטידות
פשטידת בצל
פשטידת פטריות
פשטידת תפוחי אדמה
פשטידות דיאטטיות

מתכונים לחג
מתכונים לראש השנה
מתכונים לשבועות
מתכונים לפסח
מתכונים לחנוכה

עוגות ועוגיות
עוגת שוקולד
עוגת גבינה
עוגת שמרים
עוגיות שוקולד