ERROR: Table './cooks_db1/ams_articleviews' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed
---
INSERT INTO ams_articleviews SET view_ip = INET_ATON('18.209.104.7'), view_user_id = 1, view_date = NOW(), view_user_agent = 'CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)', view_referer = '', view_article_id = 1666
---
מתכון : סופגניות גבינה ופירורים - Cooks מתכונים
אתר מתכונים ואוכל שיתופי
בשר
בשר
גבינות
גבינות
דגים
דגים
מאפים
מאפים
מרקים
מרקים
לחם
לחם
סלטים
סלטים
פסטות
פסטות
פשטידות
פשטידות
סגור

שלום Guest, ברוך הבא
סופגניות גבינה ופירוריםצילום: יעל אילן *
נקרא 1417 פעמים 1417 צפיות
0 תגובות 0 תגובות
5.0 ציון: 5.0

» סופגניות גבינה ופירורים

סופגניות גבינה ופירורים

5.0 כוכבים

קונדיטורית מתוקה

באדיבות: קונדיטורית מתוקה, קטגוריה: סופגניות
פורסם בתאריך: 19.11.11

מתכון לסופגניות גבינה ופירורים, באדיבות הקונדיטורית מירי ארזי מרשת מתוקה.

משך ההכנה: כשעתיים מספר מנות: 35-40 סופגניות

רשימת מצרכים:

רכיבים לבצק:
1 ושלושת רבעי כוסות חלב
50  גרם שמרים טריים (קובייה של שמרים)
1/2 כוס סוכר
1 קילוגרם קמח
2 ביצים גדולות
1 כפית תמצית וניל
1 כפית גרידת תפוז או לימון
2 כפות ויסקי/ברנדי
100 גרם חמאה חתוכה ל-8 קוביות בטמפרטורת החדר
10 גרם מלח
2 ליטר שמן קנולה לטיגון

רכיבים לציפוי (כדאי להכין בזמן שהסופגניות תופחות):
250 גרם גבינת פרסקה של מחלבות גד
250 גבינה לבנה 9% של מחלבות גד
1/2 כוס סוכר
1/4 כפית גרידת לימון
1/4 מקל וניל (מגרדים את משחת הווניל מפנים המקל)
100 גרם פירורי עוגיות חמאה פריכות

אופן ההכנה:

  • מערבבים בקערת המיקסר במהירות נמוכה את החלב, השמרים והסוכר כדקה.
  • מוסיפים את הקמח, הביצים,תמצית וניל גרידת התפוז/לימון והאלכוהול.
  • מערבבים במהירות נמוכה כ-5 דקות, ומכניסים את החמאה לקערה בהדרגה קובייה אחר קובייה.  כאשר נוצר בצק מוסיפים את המלח ולשים עוד כ-4 דקות במהירות גבוהה יותר עד יצירת בצק אחיד גמיש רך, ולא דביק. אין צורך בהתפחת הבצק, מתחילים לעבוד מיד;
  • מחלקים את הבצק לכדורים במשקל 30-40 גרם לסופגנייה קטנה, כמו כדור פינג פונג ומכדררים אותם לעיגולים חלקים.
  • מניחים את כדורי הבצק על תבנית משומנת היטב במרווחים זה מזה, עליהם מניחים מגבת מטבח ובטמפ' החדר מתפיחים עד שיכפילו את נפחן כשעה וחצי.
  • במקביל בזמן התפיחה, מחממים סיר רחב עם שמן (2 ליטר שמן קנולה, בגובה חצי הסיר) בטמפרטורה גבוהה של כ-150 מעלות. חימום השמן על אש גבוהה וכשמגיע לרתיחה להוריד לאש נמוכה. צריך להיזהר שהשמן לא יהיה חם מדי, אחרת הסופגניות לא יהיו מוכנות מבפנים, הסופגנייה צריכה לתפוח בשמן ולהיטגן 2 דקות מכל צד.
  • את הסופגניות רצוי להעביר עם מרית משומנת מהמגש לשמן החם בזהירות, כשהפנים העגולות נכנסות עם הפנים לשמן, והחלק הישר מציץ החוצה, מטגנים עד לקבלת צבע זהוב, 2 דקות מכל צד, מעבירים למסננת, נותנים להתקרר בטמפרטורת החדר.

הכנת הציפוי:

  • בקערה מניחים את המסקרפונה, סוכר, גרידת תפוז או הלימון,תמצית הווניל ווניל ומערבבים היטב עד שהסוכר נמס והמילוי הפך ל"קרמי".
  • מכניסים את הציפוי גבינה לשק זילוף, מחוררים את הסופגנייה וממלאים בנדיבות, מזלפים כיפה של גבינה למעלה ומפזרים פירורי עוגיות בנדיבות.


הרשם לקבלת עדכונים מהבלוג במייל

רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?


פרטיותך מובטחת. לא נחשוף את פרטיך. בכל רגע תוכל לבטל הרשמה לדיוור זה.

פרסם מתכונים באתר Cooks!

הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.


ציון הגולשים: 5.0

תגובות גולשים למתכון סופגניות גבינה ופירורים:

הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.

חפש מתכונים נוספים באתר:

וזה לא הכל... הנה עוד סופגניות:

בורבושלה (שבקייה של אשכנזים) בורבושלה (שבקייה של אשכנזים)

מתכון להכנת בורבושלה: רצועות בצק מטוגנות וממתוקות באבקת סוכר (שבקייה של אשכנזים).
באדיבות: שף מירי גרינברג | תאריך פרסום: 09.10.12
סופגניות תות עם גבינת מסקרפונה סופגניות תות עם גבינת מסקרפונה
קונדיטורית מתוקה

מתכון להכנת סופגניות גבינה תות ומסקרפונה, באדיבות הקונדיטורית מירי ארזי מרשת מתוקה.
באדיבות: קונדיטורית מתוקה | תאריך פרסום: 19.11.11
סופגניות בצל סופגניות בצל
קונדיטורית מתוקה

מתכון להכנת סופגניות בצל, באדיבות הקונדיטורית מירי ארזי מרשת מתוקה.
באדיבות: קונדיטורית מתוקה | תאריך פרסום: 19.11.11
סופגניות גבינה ופירורים סופגניות גבינה ופירורים
קונדיטורית מתוקה

מתכון לסופגניות גבינה ופירורים, באדיבות הקונדיטורית מירי ארזי מרשת מתוקה.
באדיבות: קונדיטורית מתוקה | תאריך פרסום: 19.11.11
סופגניות בזיליקום ופסטו סופגניות בזיליקום ופסטו
קונדיטורית מתוקה

מתכון לסופגניות בזיליקום ופסטו, באדיבות הקונדיטורית מירי ארזי מרשת מתוקה.
באדיבות: קונדיטורית מתוקה | תאריך פרסום: 19.11.11
ספינג' תפוזים ספינג' תפוזים
מכללת השף

מתכון להכנת ספינג' תפוזים, באדיבות שף שליו קימחי. מרצה במכללת השף.
באדיבות: מכללת השף | תאריך פרסום: 17.09.11
דיווח על מתכון בעייתי דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)



» סופגניות גבינה ופירורים

הצטרפו אלינו בפייסבוק


קהילות הפורומים של Cooks


מסעדת רג'ינה

מתכונים בעשר דקות

קורס ברמנים - בר מאסטר






סלטים
סלט טאבולה
סלט טונה
סלט עגבניות
סלט פסטה

ירקות
בישול צמחוני
חצילים
ירקות מבושלים
סלט ירקות

בשר
בשר בקר
קציצות בשר
כנפי עוף
עוף בתנור

דגים
אמנון
טונה
סלמון
סרדינים

ממולאים
בשר ממולא
כרוב ממולא
פלפלים ממולאים
עוף ממולא

פשטידות
פשטידת בצל
פשטידת פטריות
פשטידת תפוחי אדמה
פשטידות דיאטטיות

מתכונים לחג
מתכונים לראש השנה
מתכונים לשבועות
מתכונים לפסח
מתכונים לחנוכה

עוגות ועוגיות
עוגת שוקולד
עוגת גבינה
עוגת שמרים
עוגיות שוקולד