לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 23 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
3193 צפיות
01 תגובות
ציון: 4.0
|
בורבושלה (שבקייה של אשכנזים)
באדיבות: שף מירי גרינברג, קטגוריה: סופגניות
פורסם בתאריך: 09.10.12
מתכון להכנת בורבושלה: רצועות בצק מטוגנות וממתוקות באבקת סוכר (שבקייה של אשכנזים).
משך ההכנה: כשעה • מספר מנות: 10-15 מנות
רשימת מצרכים:
4 ביצים 4 כפות שמן 4 כפות מים חצי ק"ג קמח 2 כפות ברנדי או ערק 1 חב' אבקת אפיה חצי ליטר שמן לטיגון
לקישוט: אבקת סוכר
אופן ההכנה:
- מעבדים קמח, ביצים ושמן במשך דקה במיקסר עם וו לישה. מוסיפים מים בהדרגה, ולשים לבצק אחיד ולא דביק. נותנים לו לנוח 20 דקות בטמפ החדר.
- מרדדים את הבצק (הכי נוח על נייר אפייה מקומח קלות) לעלה בעובי 1/2 ס"מ. חותכים לרצועות ברוחב 7-5 ס"מ ובאורך 30 ס"מ.
- מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר רחב, ומטגנים אחד אחד באופן הבא: משחילים את קצה רצועת הבצק בין 2 שיניים של מזלג. מטביעים את קצה הבצק עם המזלג בשמן, עד שהוא מתנפח ומקבל "שלפוחיות" (מחזיקים את יתרת הבצק מתוח באוויר מעל הסיר). מכניסים את הבצק עוד קצת לתוך השמן, ובעזרת המזלג מעגלים את החלק שכבר טוגן, ממשיכים כך עד לקבלת גליל.
- מוציאים לנייר סופג, וחוזרים על הפעולה עם יתר רצועות הבצק.
- מקשטים באבקת סוכר לפני ההגשה.
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 4.0
תגובות גולשים למתכון בורבושלה (שבקייה של אשכנזים):
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד סופגניות:
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
|
קהילות הפורומים של Cooks
|
|