צילום: קדם צלמים *
מתכונים לטו בשבט » טארט משמשים מיובשים עם שקדים פרוסים טארט משמשים מיובשים עם שקדים פרוסיםבאדיבות: , קטגוריה: מתכונים לטו בשבט מתכון לטארט משמשים מיובשים עם שקדים פרוסים, מתוך הספר עוגות ועוגיות, מאת אלינוער רבין בהוצאת קוראים. משך ההכנה: 40 דקות • מספר מנות: 3-4 מנות רשימת מצרכים:לבצק: אופן ההכנה:
טיפ: תוספת של אגוזים מתאימה לעוגות שהתערובת שלהן אינה נוזלית מדי. בעוגות רכות האגוזים שוקעים לתחתית. אפשר להתגבר על כך חלקית, מערבבים את הפירות המיובשים והאגוזים עם חלק מהקמח שבמתכון לפני שמוסיפים לתערובת. בקיץ עדיף לשמור אגוזים ופירות מיובשים במקפיא. את האגוזים אין צורך להפשיר, הפירות המיובשים מפשירים תוך דקות. רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 3.0 תגובות גולשים למתכון טארט משמשים מיובשים עם שקדים פרוסים:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד מתכונים לטו בשבט:
מתכונים לטו בשבט » טארט משמשים מיובשים עם שקדים פרוסים |
|