ERROR: Table './cooks_db1/ams_articleviews' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed
---
INSERT INTO ams_articleviews SET view_ip = INET_ATON('54.236.234.60'), view_user_id = 1, view_date = NOW(), view_user_agent = 'CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)', view_referer = '', view_article_id = 2272
---
מתכון : מתכון חגיגי לט"ו בשבט: טארט אגסים בשמפניה‎ - Cooks מתכונים
אתר מתכונים ואוכל שיתופי
בשר
בשר
גבינות
גבינות
דגים
דגים
מאפים
מאפים
מרקים
מרקים
לחם
לחם
סלטים
סלטים
פסטות
פסטות
פשטידות
פשטידות
סגור

שלום Guest, ברוך הבא
מתכון חגיגי לטצילום: מתוקה רומסרוויס *
נקרא 1783 פעמים 1783 צפיות
0 תגובות 0 תגובות
-1.0 ציון: 0

» מתכון חגיגי לט"ו בשבט: טארט אגסים בשמפניה‎

מתכון חגיגי לט"ו בשבט: טארט אגסים בשמפניה‎


קונדיטורית מתוקה

באדיבות: קונדיטורית מתוקה, קטגוריה: מתכונים לטו בשבט
פורסם בתאריך: 11.01.13

לכבוד טו בשבט, חולקת עמנו מירי ארזי - שף ובעלים של רשת הקונדיטוריות מתוקה מתכון לטארט אגסים בשמפניה, עשיר בקרם שקדים חמאתי.

משך ההכנה: כשעה מספר מנות: 3-6 מנות

רשימת מצרכים:

חומרים לבצק (תבנית טארט בקוטר 26 ס"מ):
100 גרם חמאה קרה
25 גרם אבקת סוכר
230 גרם קמח לבן

לאגסים:
6 אגסים בינוניים
75 גרם סוכר
1/2 בקבוק יין מרסלה

חומרים לקרם:
320 גרם חמאה
500 גרם אבקת שקדים
540 גרם סוכר
5 ביצים

לקישוט:
חופן פרוסות שקדים מולבנים
1 כף ריבת משמש/שזיף

אופן ההכנה:

 

 

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה או מג'ימיקס, מניחים חמאה וסוכר ומעבדים עד לקבלת משחה.
  2. מוסיפים קמח ולשים עד לחיבור כל המרכיבים. יש להקפיד לא לעבד יותר מדי ולהשאיר את הבצק מעט פירורי.
  3. יוצרים כדור ועוטפים בניילון נצמד. משהים לילה במקרר.
  4. מוצאים את הבצק מהמקרר, מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק לעובי של 0.8 מ"מ. מחוררים בעזרת מזלג.
  5. מעבירים למקפיא למשך לילה.
  6. להכנת הקרם: במיקסר עם וו גיטרה, מעבדים חמאה וסוכר. מוסיפים ביצים וממשיכים להקציף. לבסוף, מוסיפים את השקדים.
  7. מוציאים מהמקפיא את תבנית הטארט עם הבצק וממלאים מהקרם עד לחצי מגובה הבצק.
  8. מסדרים את חצאי האגסים כשחלקם מונחים בתוך הקרם.
  9. מסדרים סביב דופן הבצק חופן פרוסות שקדים.
  10. מחממים תנור ל- 170 מעלות ואופים כ- 30 דקות, עד שהקרם מתנפח והבצק השחים קלות. 
  11. מומלץ להבריש את האגסים לקבלת מראה מבריק כשהטארט יוצא מהתנור. מגישים חמים.

טיפ: את הבצק הפריך ניתן להכין מספר ימים לפני ואת ההרכבה והאפייה ביום ההגשה. 



הרשם לקבלת עדכונים מהבלוג במייל

רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?


פרטיותך מובטחת. לא נחשוף את פרטיך. בכל רגע תוכל לבטל הרשמה לדיוור זה.

פרסם מתכונים באתר Cooks!

הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.


ציון הגולשים: אין עדיין

תגובות גולשים למתכון מתכון חגיגי לט"ו בשבט: טארט אגסים בשמפניה‎:

הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.

חפש מתכונים נוספים באתר:

וזה לא הכל... הנה עוד מתכונים לטו בשבט:

עוגה לטו בשבט מפירות יבשים עוגה לטו בשבט מפירות יבשים

מתכון להכנת עוגת פירות יבשים טעימה, במיוחד לכבוד חג טו בשבט.
באדיבות: שף מירי גרינברג | תאריך פרסום: 06.09.13
עוגת גזר עם טחינה ופירות יבשים עוגת גזר עם טחינה ופירות יבשים

לכבוד טו בשבט מגישה חברת אחוה מתכון לעוגת גזר עם טחינה ופירות יבשים. ייעוץ מקצועי: שף קונדיטור, ירון אלבלק.
באדיבות: אחוה | תאריך פרסום: 18.03.13
מתכון חגיגי לט מתכון חגיגי לט"ו בשבט: טארט אגסים בשמפניה‎
קונדיטורית מתוקה

לכבוד טו בשבט, חולקת עמנו מירי ארזי - שף ובעלים של רשת הקונדיטוריות מתוקה מתכון לטארט אגסים בשמפניה, עשיר בקרם שקדים חמאתי.
באדיבות: קונדיטורית מתוקה | תאריך פרסום: 11.01.13
עוגת פירות מיובשים עוגת פירות מיובשים

מתכון לעוגת פירות מיובשים, מתוך הספר עוגות ועוגיות, מאת: אלינוער רבין בהוצאת קוראים.
באדיבות: גילעד תקשורת | תאריך פרסום: 28.02.12
טארט משמשים מיובשים עם שקדים פרוסים טארט משמשים מיובשים עם שקדים פרוסים

מתכון לטארט משמשים מיובשים עם שקדים פרוסים, מתוך הספר עוגות ועוגיות, מאת אלינוער רבין בהוצאת קוראים.
באדיבות: גילעד תקשורת | תאריך פרסום: 28.02.12
מתכון עוגת שוקולד ופירות יבשים ביין מתכון עוגת שוקולד ופירות יבשים ביין

מתכון להכנת עוגת שוקולד ופירות יבשים ביין, באדיבות עמיר לוליאן ממסעדת ליליות בייקרי.
באדיבות: עמיר לוליאן שף בייקרי ליליות | תאריך פרסום: 20.01.11
דיווח על מתכון בעייתי דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)



» מתכון חגיגי לט"ו בשבט: טארט אגסים בשמפניה‎

הצטרפו אלינו בפייסבוק


קהילות הפורומים של Cooks


מסעדת רג'ינה

קורס ברמנים - בר מאסטר






סלטים
סלט טאבולה
סלט טונה
סלט עגבניות
סלט פסטה

ירקות
בישול צמחוני
חצילים
ירקות מבושלים
סלט ירקות

בשר
בשר בקר
קציצות בשר
כנפי עוף
עוף בתנור

דגים
אמנון
טונה
סלמון
סרדינים

ממולאים
בשר ממולא
כרוב ממולא
פלפלים ממולאים
עוף ממולא

פשטידות
פשטידת בצל
פשטידת פטריות
פשטידת תפוחי אדמה
פשטידות דיאטטיות

מתכונים לחג
מתכונים לראש השנה
מתכונים לשבועות
מתכונים לפסח
מתכונים לחנוכה

עוגות ועוגיות
עוגת שוקולד
עוגת גבינה
עוגת שמרים
עוגיות שוקולד