צילום: קדם צלמים *
מתכונים לטו בשבט » עוגת פירות מיובשים עוגת פירות מיובשיםבאדיבות: , קטגוריה: מתכונים לטו בשבט מתכון לעוגת פירות מיובשים, מתוך הספר עוגות ועוגיות, מאת: אלינוער רבין בהוצאת קוראים. משך ההכנה: 40 דקות • מספר מנות: 3-5 מנות רשימת מצרכים:300 גרם תערובת אגוזים ושקדים קלויים אופן ההכנה:
טיפ: פירות מיובשים שומרים שעה במקפיא כדי להקל על החיתוך. אפשר לקצוץ במעבד מזון, בפולסים. אם הפירות נדבקים אחד לשני מוסיפים כף אבקת סוכר וממשיכים לקצוץ. אפשר לקצוץ את הפירות במספרי מטבח, טבולים במים חמים או באבקת סוכר. פירות מיובשים שהתקשו מרככים במים רותחים. שמים אותם בקערה, יוצקים עליהם מים רותחים וממתינים רבע שעה. מסננים ומניחים על מגבות נייר לייבוש. לפני שמוסיפים פירות מיובשים לתערובת עוגה מערבבים אותם בקצות האצבעות עם חלק מהקמח, תוך הפרדתם, פעולה זו תבטיח פיזור אחיד בעוגה. רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 3.0 תגובות גולשים למתכון עוגת פירות מיובשים:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד מתכונים לטו בשבט:
מתכונים לטו בשבט » עוגת פירות מיובשים |
|